Vruchtbaarheidsproblemen bij poezen

Vruchtbaarheidsproblemen behandelen bij poezen
Veel poezen zijn slecht drachtig te krijgen. Dit kan allerlei redenen hebben. In sommige gevallen wordt de poes slecht of weinig vruchtbaar: deze poezen laten zich gedurende een geringe vruchtbare periode niet of slecht dekken en nemen dan ook nog vaak niet op. Deze storing heeft meestal hormonale disharmonie als achtergrond. Een andere mogelijkheid van vruchtbaarheidsproblemen is dat zich in de eierstokken van de hond belemmeringen bevinden; de eileiders kunnen verstopt zijn. Deze verstoppingen kunnen aangeboren zijn, of het gevolg van een heftige ontstekingsreactie; tevens komen regelmatig cysten voor.

Poezen kunnen soms óf niet krols worden, en soms juist veel te vaak en zeer hevig krols worden, maar nemen niet op. In andere gevallen is de cyclus normaal, maar ook dan kan het vrouwelijk dier niet opnemen, immers: de weg naar de baarmoeder is geblokkeerd (verstopte eileiders).

Binnen de Chinese kruidengeneeskunde worden er daarom bij vruchtbaarheidsproblemen altijd middelen gebruikt welke er voor zorgen dat het hormonale circuit wordt gereguleerd en welke tevens blokkades bij de eierstokken/eileiders laten oplossen. Veel poezen met vruchtbaarheidsproblemen, bleken op deze manier, na een kuur van zes weken met Gynaecologist Aid, toch drachtig te worden. Een bijkomend voordeel is dat indien de poes tijdens het gebruik van deze kuur vruchtbaar wordt, ze gewoon gedekt kan worden (geen bijwerkingen). Er is dus geen tijdverlies voor de fokker.

Vruchtbaarheidsproblemen bij de kater
Nu hebben we het gehad over het drachtig krijgen van de poes, maar het is ook goed mogelijk dat de kater niet in staat is te zorgen voor het nageslacht. De sperma van de kater kan van slechte kwaliteit zijn (of zelfs helemaal steriel), vooral na het hebben doorgemaakt van een ziekte, of het dier kan weinig interesse tonen om te dekken.

De interesse om te dekken kan met het veilige voedingssupplement Gynaecologist Aid behoorlijk gestimuleerd worden. Gynaecologist Aid werkt stimulerend op de geslachtsdrift van de kater en vooral in combinatie met middelen die de algehele weerstand opvijzelen, is er snel resultaat te verwachten. De kater zal binnen zeer korte tijd weinig moeite meer hebben met het leveren van dekprestaties.

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.