Alle producten: Huisdieren

Vochtig eczeem bij katten

Vochtig eczeem behandelen bij katten.
Vochtig eczeem bij katten is een niet besmettelijke huidziekte. De kat gebruikt vaak de huid als "uitlaatklep" om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Bij vochtig eczeem gaat de kat vaak likken aan aangedane plekken, waardoor naast het primaire eczeem ook nog ontstekingen ontstaan. vochtig eczeem en andere huidproblemen worden dikwijls door verkeerde voeding in de hand gewerkt. Ook beweging blijkt een rol te spelen. Met name katten die weinig beweging krijgen zijn ontvankelijk(er) voor eczeem.

Vochtig eczeem bij katten
Nat/vochtig Eczeem bij katten is een oppervlakkige huidaandoening. Eczeem is een verzamelnaam voor allerlei soorten huiduitslag. De huid van de kat is aangetast door: roodheid, warmte, zwelling, rode bultjes, vochtblaasjes, vochtafscheiding, korstjes, jeuk en krabeffecten. Deze verschijnselen kunnen naast en na elkaar aanwezig zijn. Er bestaan vele vormen van vochtig eczeem bij katten, naar gelang de oorzaak.

Omniderma - Kleine Huisdieren
Download etiket

Omniderma - Kleine Huisdieren

Huid formule voor huisdieren | Jeuk & vochtig eczeem
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omniderma - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Omniderma - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Omniderma - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Omniderma - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Omniderma is zeer effectief bij:
Honden, katten, cavia's en andere knaagdieren met jeuk en natte huid- en vachtproblemen als acute allergische eczemen en dermatiden, hotspot, huidallergie, netelroos (urticaria), contact dermatitis, psoriasis etc.

Bij natte huid- en vachtproblemen en ernstige jeuk.
Omniderma bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San", het verzorgt en geneest de huid van binnenuit. Het verdrijft jeuk en droogt het vocht in de blaasjes en op de huid. Geeft verkoeling en voedt de huid. Te gebruiken bij vnl. acute, ernstig jeukende huidaandoeningen van allerlei oorsprong, al of niet met vochtafscheiding, blaasjes, roodheid, schilfering en korstvorming.

Omniderma is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Advies: Een goede combinatie is om Omniderma van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray. Bij droog eczeem raden wij de Monoderma Dry formule aan.

Huid formule voor huisdieren | Voor huid en vacht

jeuk en natte huid- en vachtproblemen als acute allergische eczemen en dermatiden, hotspot, huidallergie, netelroos (urticaria), contact dermatitis, psoriasis etc.

Ingrediënten

Gypsum, Rehmannia (Raw), Tangkuei, Siler, Atractylodes Red, Schizonepeta, Arctium, Sophora, Anemarrhena, Sesame Seeds, Clematis Armandi, Cicada, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Omniderma bevat Sesam zaad.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 7,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 19,5%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Bij droog eczeem raden wij de formule Monoderma-Dry 250 mg. aan.

Gebruik

Omniderma mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Omniderma is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Nardo
De pillen die wij bij jullie hebben bestelt zou de huidirritatie bij ons kat moeten v.. Lees meer..
Timmermans
Kat heeft een allergie en super veel jeuk, zat aan 7mg pred noral, en nog steeds jeuk.. Lees meer..
Alle reviews
Nardo
De pillen die wij bij jullie hebben bestelt zou de huidirritatie bij ons kat moeten verhelpen wij hebben de pil nu al een week gebruikt, eerste paar dagen 2 pillen per dag en sinds eergisteren overgegaan op 1 pil per dag, heeft zijn resultaat bewezen. Eigenlijk al na de eerste dag zagen wij dat er verandering optrad. Zoals wij dit nu mogen beoordelen is de werking van de pil verbazingwekkend grandioos. Wij blijven deze pillen geven tot dat het helemaal genezen is en zijn ontzettend blij jullie met toeval online te hebben gevonden. Prima werk en voor ik eerst de dierenarts zal gaan raadplegen zal ik eerst kijken wat jullie zoal hebben, het bespaart me wel enorm veel geld op deze manier. Bedankt Sensipharm
Timmermans
Kat heeft een allergie en super veel jeuk, zat aan 7mg pred noral, en nog steeds jeuk. Nu precies 1week Omniderma gegeven en de jeuk is zo goed als weg. Misschien heeft het voer wisselen ook geholpen, maar ik ben heel blij met deze uitkomst. Ik heb al van alles geprobeerd en niks werkte. Ik houd het voorlopig op deze Omniderma en brokken en bouw de pred noral nu af dit gaat al goed hij krijgt nog maar 2,5mg. En nog geen jeuk. Heb afgelopen week wel continue de kap omgehouden zodat hij zich niet kon krabben, de eerste dagen krabte hij nog tegen de kap, maar nu gaat het zo goed dat als ik erbij ben de kap af kan en hij niet meer of nauwelijks krabt. Erg blij mee, geeft veel rust in huis.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.