Alle producten: Huisdieren

Verstopping bij katten

Verstopping behandelen bij katten.
Verstopping bij katten, ook wel constipatie of obstipatie genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. Verstopping bij katten kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm van de kat, verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Verstopping verschijnselen.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van de kat blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op bij de kat als:
Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever. Daarnaast kan de kat erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Vooral huisdieren die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar verstopping en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren zeer goed op Obesitas Stop.

Obesitas Stop - Kleine Huisdieren
Download etiket

Obesitas Stop - Kleine Huisdieren

Afslank formule voor huisdieren | Bij overgewicht en verstopping
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Obesitas Stop - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Obesitas Stop - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Obesitas Stop - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Obesitas Stop - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Obesitas Stop is zeer effectief bij:
Honden, katten, cavia's en andere knaagdieren met obesitas, overgewicht, opgezette buik, winderigheid, verstopping en constipatie.

Chinese kruidenformule voor huisdieren met overgwicht en verstopping.
Obesitas Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. Bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Gewichtsverlies treedt gewoonlijk pas op na enkele weken, maar ondertussen ervaart men vaak een verbetering van de verterings- en uitscheidingsfuncties, uw huisdier wordt fitter. Is preventief te gebruiken bij dieren die regelmatig kampen met koliek omdat het een stimulerende werking op de darmen heeft.

Obesitas Stop is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Afslank formule voor huisdieren | 100% natuurlijk en veilig

Obesitas, overgewicht, opgezette buik, winderigheid, verstopping en constipatie.

Ingrediënten

Hoelen, Chih-Shih, Coptis, Pinellia, Ginger (Dried), Tangerine Seed, Arisaema, Licorice, Atractylodes Red, Binder.

Allergie-informatie

Obesitas Stop bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,9% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 5,4% Ruwe celstof: 16%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en zwangerschap.

Gebruik

Obesitas Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Obesitas Stop is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Colette
Onze kat van 2 jaar had steeds last van obstipatie, waardoor ze ook minder ging eten.. Lees meer..
Mevr. vd Koevering
Onze kater had duidelijk pijn bij haar ontlasting. Na een paar dagen obesitas stop pi.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Colette
Onze kat van 2 jaar had steeds last van obstipatie, waardoor ze ook minder ging eten en duidelijk buikpijn had. We zijn gestart met 2x per dag 1 pilletje en zitten nu op 2x per dag een 1/2 pilletje. Helemaal super! Wij zijn zo blij dat we dit middel gevonden hebben.
Mevr. vd Koevering
Onze kater had duidelijk pijn bij haar ontlasting. Na een paar dagen obesitas stop pilletjes was het over. Aanrader!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.