Verstopping bij honden & katten

Verstopping behandelen bij honden en katten.
Verstopping bij honden en katten, ook wel obstipatie of constipatie genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. verstopping bij honden en katten kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Verschijnselen.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van het dier blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op als: Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever.
Daarnaast kan de hond of kat erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie.
Vooral huisdieren die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar verstopping en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren zeer goed op Obesitas Stop.

Afslank formule voor honden | 100% natuurlijk en veilig
  • Afslank formule voor honden
  • 100% natuurlijk en veilig
Vanaf €36,95 Meer info
Afslank formule voor huisdieren | 100% natuurlijk en veilig
  • Afslank formule voor huisdieren
  • Bij overgewicht en verstopping
Vanaf €18,50 Meer info

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.