Alle producten: Paarden

Parasieten bij honden, katten & vogels

Parasieten bij huisdieren
Parasieten zijn ectoparasieten die zich uitwendig op een huisdier voordoen, van dierlijke oorsprong, zoals vlooien, teken, luizen, mijten of van plantaardige oorsprong zoals schimmels kunnen het gestel, de huid en de haren van het dier ernstig aantasten. Parasieten kunnen ziektes, eczeem, jeuk en haaruitval veroorzaken. Parasieten kunnen ziektes veroorzaken zoals vachtmijt bij hond, kat en konijn, de bloedluis bij vogels, de oorschurft van de kat en de echte hondenschurft. Behalve dat ze overlast kunnen veroorzaken komt het ook voor dat deze Parasieten allerlei ziektes op de mens kunnen overdragen.

Behandeling parasieten bij huisdieren
Speciaal ontwikkeld voor parasieten bij huisdieren is er nu Herbal Equi Spray. Herbal Equi Spray is een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten, vogels, duiven & knaagdieren

Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig voor mens en dier en zuinig in gebruik.
Herbal Equi Spray heeft een parasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk.Herbal Equi Spray beschermt het dier tegen parasieten, bloedluis, vedermijt, vachtmijt, huidmijt, schurftmijt, teken, vlooien, luizen, dazen en horzels. Herbal Equi Spray is tevens te gebruiken voor grotere oppervlakten als kennelreiniger en hokkenreiniger.

Herbal Equi Spray
Download etiket

Herbal Equi Spray

Vliegenspray voor paarden | Bij oa vliegen, horzels & muggen
€ 15,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Herbal Equi Spray1€15,95€15,95
Herbal Equi Spray2€15,95 €15,50€31,00
Herbal Equi Spray3€15,95 €14,95€44,85
Herbal Equi Spray5€15,95 €14,50€72,50

Beschermende vliegenspray voor paarden.
Speciale vachtconditioner voor paarden met een natuurlijke geurneutralisator dat gedurende 6-14 uur een geurmasker vormt. Ideaal wanneer je 's zomers met je paardje in het bos wilt gaan rijden! Daarnaast verzorgt Herbal Equi Spray de huid en geeft een prachtig glanzende vacht.

Herbal Equi Spray bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, dus niet giftig en milieuvriendelijk!

Geurspray voor paarden | Beschermt en verzorgt

Zeer effectief bij vliegen, muggen, horzels, dazen en andere ectoparasieten.

Ingrediënten

De ingredienten zijn o.a. Aloe Oil, Oil of Citronella, Mint & Oil D'Limonene.

Gebruik

Het te behandelen gebied schoon en droog maken. Schudden voor gebruik. Pompje openen. Gericht sprayen op het te behandelen gebied.

Verpakking

500 ml

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. schwegler
super gebruik het voor mijn paard scheelt een stuk met vliegen en dazen, van andere v.. Lees meer..
Mevr. Annerie
Wanneer ik Herbal Equi Spray gebruik hebben ik en mijn paardje bijna heel de dag geen.. Lees meer..
Mevr. Loes D.
Horzel en vliegen blijven mooi op afstand, werkt goed!
Alle reviews
Mevr. schwegler
super gebruik het voor mijn paard scheelt een stuk met vliegen en dazen, van andere vliegensprays krijgt ze opgezette klieren van deze niet
Mevr. Annerie
Wanneer ik Herbal Equi Spray gebruik hebben ik en mijn paardje bijna heel de dag geen last van vliegen, horzels en dazen. Ik heb ondertussen een hoop vliegensprays geprobeerd, maar dit werkt voor mij toch wel het beste.
Mevr. Loes D.
Horzel en vliegen blijven mooi op afstand, werkt goed!
Mevr. Joyce van Oosten (Para Equestrian amazone)
De Sensipharm Herbal Equi insectenspray is handig in het gebruik door de vorm en het formaat van de flacon, heeft een frisse geur en blijft lang werken, zelfs tijdens zware training en een bezweet paard blijven de insecten op een afstand! Nu ben ik een maand verder en ben zeer tevreden over de producten, ik blijf ze gebruiken!
Dhr. Ad
Hoi, ik gebruik de spray bij mijn duiven tegen bloedluis. Ik sta er van versteld hoe snel de luis verdreven wordt. Erg zuinig in gebruik, en het ruikt nog goed ook :-) Volgende keer toch maar de navulling bestellen. Groet, Adje
Mevr. Bookelaar
Vooral nu de zomer eraan komt en we weer lekker met de paardjes de bossen in gaan toch maar de Herbal-Equi-Spray geprobeerd. Er zijn veel vliegensprays op de markt en maakt de keuze soms erg lastig, maar deze werkt dus wel echt goed! Het lijkt wel of mijn paardje koeler blijft, en ze gaat er ook nog mooi van glanzen! Fijn spul!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.