Sensi Flex Spray - Paard & Hond

Sensi Flex Spray - Paard & Hond

Spierspray voor paard & hond | Spieren, pezen & gewrichten
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Flex Spray - Paard & Hond1€19,95€19,95
Sensi Flex Spray - Paard & Hond2€19,95 €18,95€37,90
Sensi Flex Spray - Paard & Hond3€19,95 €17,95€53,85
Sensi Flex Spray - Paard & Hond5€19,95 €16,95€84,75

Spierspray en rugspray voor paarden en honden.
Sensi Flex Spray is een spierspray voor paarden en honden die last hebben van stijfheid en spierblessures in o.a. de rug en benen. Deze rugspray heeft een sterk verkoelende en verwarmende werking en lost blokkades op in spieren en gewrichten. Sensi Flex Spray is het uitgekozen middel voor paarden en honden die fysieke grenzen verleggen en zich overtrainen. Ideaal bij vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren, stramme, opgezwollen en warm aanvoelende gewrichten, blessures en krampen.

Als rugspray werkt het diep in de rug door en maakt de ruggenwervel van uw paard of hond weer soepel. Bij chronische rugproblemen raden wij aan om Sensi Flex Spray te combineren met Smooth Locomotion voor paarden of Smooth Locomotion voor honden.

Deze spierspray is 100% veilig in gebruik, natuurvriendelijk en zeer makkelijk en zuinig aan te brengen. U hoeft Sensi Flex Spray niet in te masseren zoals bij veel andere spier- en rugsprays. De spray kan het beste gebruikt worden aan het begin van de dag en/of voor het rijden of longeren.

Spierspray voor paard & hond | Spieren, pezen & gewrichten

Vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren, stramme, opgezwollen en warm aanvoelende gewrichten, blessures en krampen.

Ingrediënten

Acanthopanax, Citrus Peel, Zanthoxylum, Cyperus, Clove, Lycium Root Bark, Moutan, Madeira Vine, Lycopodium Serrati, Menthol, Methyl Salicylate, Alcohol.

Waarschuwing

Niet gebruiken op open wonden of beschadigde huid. Vermijd contact met ogen, neus en mond. Gebruik wordt afgeraden tijdens dracht en/of bij zogende dieren.

Gebruik

Op gevoelig gebied, een of meerdere malen per dag gericht sprayen. De spray kan het beste gebruikt worden voor het rijden of longeren.

Verpakking

Sprayflacon 110 ml.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. T. Kapteijns
Hoi, Ik vind dat we de producten erg snel in huis hebben, geweldig. En de Sensi Flex Spray werkt fantastisch, ook voor mensen. Hartelijke groeten
Alle reviews
Mevr. T. Kapteijns
Hoi, Ik vind dat we de producten erg snel in huis hebben, geweldig. En de Sensi Flex Spray werkt fantastisch, ook voor mensen. Hartelijke groeten
Mevr. A. Latijnhouwers
Super middel voor spieren en gewrichten. Je kan het overal bij gebruiken zelfs bij je nek. Snelle levering ook pluspunt. Je kan het helaas niet meer zelf halen alleen postorder.

Voeg referentie toe ›