Omniderma - Paard

Omniderma - Paard

Vachtformule voor paarden | Bij (zomer-)eczeem & jeuk
€ 59,95 (incl.6% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omniderma - Paard1€59,95€59,95
Omniderma - Paard2€59,95 €56,00€112,00
Omniderma - Paard3€59,95 €53,00€159,00
Omniderma - Paard5€59,95 €50,00€250,00

Omniderma is zeer effectief bij:
Paarden en pony's met jeuk en natte huid- en vachtproblemen als zomereczeem, staart- en maneneczeem, ernstige jeuk, schuren, acute allergische natte eczemen en dermatiden, netelroos (urticaria), contact dermatitis en huidallergie.

Bij natte huid- en vachtproblemen en ernstige jeuk.
Omniderma bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San". Het verzorgt en geneest de huid van binnenuit. Het verdrijft ernstige jeuk en droogt het vocht in de blaasjes en op de huid. Geeft verkoeling en voedt de huid. Te gebruiken bij voornamelijk acute, ernstig jeukende huidaandoeningen van allerlei oorsprong, al of niet met vochtafscheiding, blaasjes, roodheid, schilfering en korstvorming. Vooral paarden en pony’s die regelmatig schuren en last hebben van jeuk, of zichtbare kale plekken hebben, hebben erg veel baat bij Omniderma!

Bij staart- en maneneczeem of zomereczeem tijdig beginnen met kuur, en uw paard besproeien met Herbal Equi Spray.

Anti schuur formule voor paarden | Voor huid en vacht

Zomereczeem, staart- en maneneczeem, ernstige Jeuk, Schuren, acute allergische natte eczemen en dermatiden, netelroos (urticaria), contact dermatitis en huidallergie.

Ingrediënten

Gypsum, Rehmannia (Raw), Tangkuei, Siler, Atractylodes Red, Schizonepeta, Arctium, Sophora, Anemarrhena, Sesame Seeds, Clematis Armandi, Cicada, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Omniderma bevat Sesam zaad.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 7,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 19,5%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij dracht. Bij droog eczeem raden wij de formule Monoderma-Dry 1000 mg. aan.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Resultaat is binnen 1 à 2 weken te verwachten.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Omniderma is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Crama
Mijn paard schuurde heel wat af, zat onder de kale plekken en had duidelijk erg veel last van jeuk. Of het echt zomereczeem was weet ik niet. Ik ben toen toch maar begonnen met een kuur van Omniderma, en binnen 2 weken was de jeuk echt helemaal weg! Na een paar dagen stopte ze met schuren en nu is de vacht mooier als ooit! Geen kale plek meer te zien!
Alle reviews
Mevr. Crama
Mijn paard schuurde heel wat af, zat onder de kale plekken en had duidelijk erg veel last van jeuk. Of het echt zomereczeem was weet ik niet. Ik ben toen toch maar begonnen met een kuur van Omniderma, en binnen 2 weken was de jeuk echt helemaal weg! Na een paar dagen stopte ze met schuren en nu is de vacht mooier als ooit! Geen kale plek meer te zien!
Mevr. Rion
Mijn oudere paardje had erg veel last van jeuk, en schuurde tot bloedens toe. We zijn toen begonnen met Omniderma van Sensipharm en na een paar weken had ze echt bijna geen jeuk meer! Af en toe heb ik wel is het gevoel dat er nog een beetje zit, maar het is dan ook alweer een paar jaar geleden dat we deze kuur hebben gegeven. Mochten de problemen weer wat terug komen dan gaan we zeker verder met Omniderma!
Mevr. Nathalie
Ik begin elk voorjaar met het geven van Omniderma bij een van mijn pony's. Met een lage onderhoudsdosis komt ze jeukvrij de zomer door! Ik ben heel erg tevreden!
Dhr. Michiels
Omniderma werkte bij mijn paardje echt heel goed tegen het schuren. Ik geef het nu ook aan mijn hond, omdat deze last heeft van hotspot, een jeukende huidaandoening.

Voeg referentie toe ›