Monoderma Dry - Paard
Download etiket

Monoderma Dry - Paard

Vachtformule voor paarden | Bij droge huidproblemen
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Monoderma Dry - Paard1€60,95€60,95
Monoderma Dry - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Monoderma Dry - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Monoderma Dry - Paard5€60,95 €54,95€274,75

Monoderma Dry is zeer effectief bij:
Paarden en pony's met droge (vaak schilferige en jeukende) vachtproblemen zoals eczeem, pruritis, psoriasis, huidallergie, roos en andere vormen van droge dermatose.

Chinese kruidenformule voor paarden met droge huid- en vachtproblemen.
Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule ‘Run Fu Tang’. Het verzorgt en geneest de huid van binnenuit, door hitte te koelen, droogte te bevochtigen en productie van vloeistoffen te bevorderen waardoor jeuk gaat afnemen. Te gebruiken bij Paarden die inwendige hitte en daardoor droogte vertonen met vnl. chronische huidaandoeningen van allerlei oorsprong mits droog van aard (dus niet nattend) al of niet met jeuk, roodheid en schilfering. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen.

Vachtformule voor paarden | Voor huid en vacht

Droog eczeem, droge allergische dermatitis, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatitis.

Ingrediënten

Scrophularia, Ophiopogon, Gambir, Peony Red, Moutan, Dictamnus, Binder.

Allergie-informatie

Monoderma Dry bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

​Ruwe as: 4,1%, Ruw vet: <0,1%, Ruw eiwit: 2% en Ruwe celstof: 31,9%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij dracht. Bij vochtig eczeem en zomereczeem of staart- en maneneczeem raden wij de formule Omniderma 1000 mg. aan.

Gebruik

Paarden en Pony's, 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Resultaat is binnen 1 a 2 weken te verwachten.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Monoderma Dry is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Loesje
Na een week geen jeuk meer bij mijn paardje, en de vacht is echt heel mooi geworden. Ik zie ook geen korstjes of schilfers meer! Ik kan Monoderma Dry van Sensipharm echt aanraden!
Alle reviews
Mevr. Loesje
Na een week geen jeuk meer bij mijn paardje, en de vacht is echt heel mooi geworden. Ik zie ook geen korstjes of schilfers meer! Ik kan Monoderma Dry van Sensipharm echt aanraden!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.