Smooth Locomotion - Paard
Download etiket

Smooth Locomotion - Paard

Rug- en achterhand formule | Onze meest succesvolle formule!
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Paard1€60,95€60,95
Smooth Locomotion - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Smooth Locomotion - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Smooth Locomotion - Paard5€60,95 €54,95€274,75

Smooth Locomotion is zeer effectief bij:
Paarden en pony's met een vaste pijnlijke rug of achterhand, reuma, artrose al dan niet met osteoporose, slijtage, spat, spondylose, moeilijk opstaan, kruisverlamming, hoefbevangenheid, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van sportpaarden.

Smooth Locomotion voor rug en achterhand.
Smooth Locomotion is een geregistreerd natuurlijke en veilige kruidenformule, speciaal ontwikkeld voor spieren, pezen en gewrichten in de achterhand, rug en de hoeven van het paard.

Ontstekingsremmend.
Smooth Locomotion werkt ontstekingsremmend, pijnstillend en gaat artrosevorming in het aangetaste gewricht tegen. Het versterkt de weerstand van het paard tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals koude, wind en vocht die blokkades veroorzaken, waardoor pijn en stijfheid ontstaan. Smooth Locomotion is een doorbraak in de bewegingsfysiologie, gewrichts- en spierverzorging, het verlegt fysieke en mentale grenzen. Ook voor oudere paarden met stijve ledematen en problemen bij het opstaan, is Smooth Locomotion geschikt. Voor soepel bewegen!

Alternatief voor pijnstillers en ontstekingsremmers.
Smooth Locomotion is een zeer goed alternatief voor corticosteroïden en pijnstillers en kent geen bijwerkingen, waardoor het desgewenst langdurig mag worden gegeven.

Ruim 25 jaar succesvol!
Smooth Locomotion is gebaseerd op een eeuwenoude Chinese kruidenformule, en daarbij in de afgelopen 25 jaar met veel succes doorontwikkeld door Sensipharm. Ruim 90% van alle paarden die met Smooth Locomotion zijn behandeld hebben positieve resultaten bereikt! Lees voor gebruikerservaringen de referenties onderaan deze pagina.

Rug- en achterhand formule | Onze meest succesvolle formule!

Vaste pijnlijke rug of achterhand, reuma, artrose al dan niet met osteoporose, slijtage, spat, spondylose, moeilijk opstaan, kruisverlamming, hoefbevangenheid, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van sportpaarden.

Ingrediënten

Rehmania (Cooked), Lycium Chin. Fructus, Tangkuei, Drynaria, Dipsacus, Tu Huo, Chin-Chiu, Cinnamon Twig, Siler, Acanthopanax, Loranthus, Achyranthus, Cinnamon Bark, Astragalus Root, Codonopsis, Hoelen, Licorice Baked, Binder.

Allergie-informatie

Smooth Locomotion bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

robert schuddinck
Ik gebruik smooth locomotion voor beginnend spat bij mijn paard. Na een paar dagen is.. Lees meer..
blanche vaerewyck
Mijn paard was erg hoefbevangen en heb toen Smooth locomotion besteld na 9 dagen dit.. Lees meer..
Conny
Onze Haflinger merrie van 25 jaar werd steeds stramme en stijver en begon tekenen van.. Lees meer..
Alle reviews
robert schuddinck
Ik gebruik smooth locomotion voor beginnend spat bij mijn paard. Na een paar dagen is er al een duidelijk verschil te merken. Na een stopperiode begonnen de problemen terug. Dus mijn paard zal dus een onderhoudsbehandeling moeten blijven krijgen. De levering van de producten verloopt smetteloos.
blanche vaerewyck
Mijn paard was erg hoefbevangen en heb toen Smooth locomotion besteld na 9 dagen dit te geven was er verbetering en stapte mijn paard reeds vlotter... na 2 weken deed ze al een galopje, ze is op goede weg! Werkt goed !
Conny
Onze Haflinger merrie van 25 jaar werd steeds stramme en stijver en begon tekenen van hoefbevangenheid te vertonen. Gestart met smooth locomotion 8 tab. per dag. Ze knapte zienderogen op. Loopt weer gezellig mee en humeur is aanzienlijk verbeterd. Zijn geminderd naar 4 tabletten als onderhoud's aantal. Zijn er heel blij mee!
Jessica Baeten
2 weken geleden werd er hoefbevangenheid vastgesteld bij ons paardje. Ze ging heel stroef en kon haar hoofd niet meer naar beneden krijgen. Na al de goede recensies die ik gelezen had over Smooth Locomotion Paard, besliste ik deze te bestellen. Ons paardje krijgt sinds een week 2 x per dag 3 tabletjes. Vandaag kon ze voor het eerst weer haar hoofd naar beneden krijgen en stapt ze veel vlotter. Kan dit product dus alleen maar aanbevelen.
De Winter
Mijn 8jarige ruin is altijd stug geweest, maar dit was snel verholpen met de smooth locomotion. Helaas na ongeveer een jaar gewenning opgetreden en toen hielp het niet meer. Nu krijgt hij even niets, maar wel duidelijk stugger.
Mevr. Simonis
Ons oude paardje had erg veel moeite met opstaan, vooral wanneer het koud en nat weer was. Sinds een paar maanden geven we Smooth Locomotion, en het gaat echt stukken beter! We zijn begonnen met de aanbevolen dosering van 8 tabletjes per dag, en hebben dit nu afgebouwd naar 4 tabletjes per dag. Ze is een stuk beweeglijker geworden, en je merkt dat ze minder pijn heeft.
Mevr. Anita A.
Onze IJslandse merrie hebben we tijdens haar hoefbevangenheid Smooth Locomotion gegeven om haar soepel te houden. Doordat ze veel bleef liggen werd ze erg stijf. Met twee tabletten per dag is dat veel beter geworden. Ze heeft het bijna een half jaar gehad. De tabletten heb ik wel gemalen door het voer gedaan. Mooi product.
Mevr. Willemien van P.
Ik heb product gaan gebruiken op het moment dat mijn paard van 21 hoefbevangen is geworden. Omstanders inclusief hoefsmid zijn nog steeds verbaasd hoe snel het paard haar dagelijkse arbeid weer aan kon. Het paard heeft een jaar ondersteuning gehad door speciaal hoefbeslag, maar met 2 tabletten per dag wil de ruin altijd nog heel graag voor je werken.
Mevr. Eva
Smooth Locomotion werkt snel, goed en langdurend. Mijn paard hield zich in haar rug en schouders wat vast, hier kwam ik rijtechnisch niet helemaal doorheen. Met ondersteuning van Smooth Locomotion laat ze zich veel makkelijker los en loopt ze met veel meer ruimte! Ook laat ze zich nu veel meer zien!
Mevr. Stoef
Mijn oude pony was hoefbevangen, en ben tijdje geleden begonnenmet Smooth Locomotion. Of de hoefbevangenheid helemaal weg is durf ik niet te zeggen, maar ik zie wel duidelijk dat het beestje minder pijn heeft, en weer een stuk soepeler is. Ik blijf zeker nog even met dit product doorgaan!
Mevr. Delijksa
Top product! Paard is veel soepeler na het starten van dit product, merkbaar na 1 week. Staat nu op onderhoudsdosering van 2 pillen per dag. Toppertje!
Mevr. S.
Wij willen langs deze weg laten weten dat ons dressuurpaard op 17 jarige leeftijd vorige week zijn startbewijs voor de Grand Prix heeft gehaald. Deze superprestatie waar wij erg trots op zijn is mede te danken aan Smooth Locomotion .Het is voor hem echt een Topproduct!!
Mevr. vd vliet
ben inmiddels aan de 3e pot bezig geef nu een onderhoudsdosering ,ben zeer tevreden paard is veel losser en heeft minder last van haar hengstigheid,ze is gewoon minder gevoelig,zeer tevreden
Mevr. R. de Greef
Ben op dit product gekomen na het een aantal keer in de Hoefslag en Cap te hebben gezien. Na vanalles te hebben geprobeerd bij mijn 6 jarige merrie, toch maar met Smooth-Locomotion begonnen. Het beestje komt maar niet los en we waren niet zeker of dit vanuit de voor of achterhand zou komen. Ik wist zeker dat het niets met het kraakbeen of gewrichten te maken had, dit stelde de DA ook vast, dus moest het iets met de spieren zijn. We twijfelde tussen Smooth-Upperbody en Smooth-Locomotion, en toch maar voor de laatste gekozen, en met succes! Ze loopt nu na 2 weken al een stuk beter en losser, en voelt zich duidelijk 'vrijer'. Ik ben erg benieuwd wat het op langere termijn doet. Tot dusver erg tevreden!
Mevr. Annemarie
Gebruikt voor 21-jarige merrie, gewicht ca. 500 kg, 3 tabletten per dag. Resultaat na 1 week: 50% minder beren op de weg, 50% minder last van hengstigheid (minder sloom, toont hengstigheid minder), vocht bij kogel (stalbeen) ondanks veel op stal staan vanwege de vele regenval duidelijk verminderd. Soepeler bewegingen niet zichtbaar. Na 2 weken: terugval. Na 3 weken: beweging wordt iets soepeler (25% verbetering, paard begint af en toe wat na te geven), schrikkerigheid gelijk gebleven, maar wel acceptabel. Staat nu ook meer op de wei. Beweegt veel op de wei, is blijer. Voorlopig ga ik dus maar even door.
Mevr. D. Thornton
Ik durf dit product echt aan te raden wanneer je paard wat stijver is door bijvoorbeeld ouderdom en gewricht slijtage heeft. Dit is ook het geval bij mijn inmiddels 22 jarige paard, ze loopt zichtbaar en voelbaar een stuk soepeler in haar achterhand, ze lijkt ook haar achterhand krachtiger op de grond te plaatsen als voorheen. Meer rijplezier voor paard en ruiter. super. Hoop dat dit tijdens de wintermaanden ook effect heeft op de overgevoeligheid aan haar gewrichten.
Mevr. Loef
Heb net de 3e pot besteld. Het heeft even geduurd, maar ik zie nu echt resultaat. Mijn paard is 18 en was erg stijf. Ik krijg van iedereen de opmerking dat hij losser in zijn lijf is en lekker in zijn vel zit. Ik denk dat dit een combinatie is tussen de suplementen en juiste training. Ben zeer tevreden
Mevr. ferwerda
Mijn paard had een stijve rechterachterhand en kon heel moeilijk zijn rug ontspannen (loslaten). De combinatie van het rijden (gymnastiseren) en het gebruik van Smooth Locomotion heeft ervoor gezorgd dat mijn paard losser/flexibeler is geworden. Het verschil is duidelijk te voelen en te zien. Toen ik smooth locomotion ging gebruiken heb ik het verzwegen tegen mijn instructeur omdat ik wilde kijken of hij het zou merken. Al na een paar dagen zei hij dat het hem opviel hoe soepeler mijn paard aan het bewegen was. Nu 3 weken later gaat het rijden al vele malen beter. Mijn paard zit lekkerder in zijn vel, kan zich goed ontspannen en voor mij is het rijden leuker geworden !! Smooth locomotion is dus zeker een AANRADER !!
Mevr. Vos
De advertentie beloofde zoveel , te mooi om waar te zijn. uiteindelijk toch gekocht voor pony met stramme achterhand en werkelijk ! binnen een week resultaat ! is zo los nu ,een lust om te zien, Mijn vriendin heeft het nu ook gekocht voor haar paard en is ook heel tevreden!!! groetjes e

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.