Alle producten: Huisdieren

Ouderdom bij honden

Ouderdomskwaaltjes bij honden.
Op oudere leeftijd zal het gezichtsvermogen van de hond slechter worden evenals het gehoor. Ouderdomsklachten bij honden geven een vermindering van het reactievermogen bij een eventuele gevaarlijke situatie. Daarnaast zijn tandverkleuringen, haaruitval, dof en grauw haar, onregelmatige losse of droge stoelgang, vermindering van mobiliteit, prestatievermogen, libido en impotentie ook verschillende gevolgen van ouderdom bij uw hond.

Ouderdom bij honden.
Met een goede verzorging van uw oude hond is er geen reden te bedenken waarom je hond niet van een rustige oude dag zou kunnen genieten in de best mogelijke gezondheid. Natuurlijk zal de hond bij ouderdom meer aandacht van je vragen. En je moet hierbij steeds bedenken dat een uitgesproken vette hond niet gezond is en dat het arme dier zichzelf danig in de weg zit. Het is dan ook altijd nodig de voeding en beweging van de hond aan te passen aan zijn leeftijd.

Geria Comfort - Hond
Download etiket

Geria Comfort - Hond

Bij ouderdomsklachten | Voor honden vanaf 5 jaar
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Geria Comfort - Hond1€39,95€39,95
Geria Comfort - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Geria Comfort - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Geria Comfort - Hond5€39,95 €36,95€184,75

Geria Comfort is zeer effectief bij:
Honden met ouderdomsverschijnselen zoals: gehoor- en gezichtsverlies, botontkalking, tandverkleuringen, haaruitval, dof en grauw haar, onregelmatige losse of droge stoelgang, vermindering van mobiliteit, prestatievermogen, libido en impotentie. Ter voorkoming van erfelijkheidsaandoeningen

Chinese kruidenformule speciaal voor oudere honden.
Geria Comfort bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden met een afremmende functie op verschillende verschijnselen van het ouderdomsproces. Geria Comfort is ondersteunend, voedend werkzaam en de basis van voortplanting, constitutie, groei, rijping en vergankelijkheid. Verzorgt o.a. lever en nieren en bepaalt constitutie en lichaamsbouw van het nageslacht. Daarom erg geschikt voor honden die voor fokkerij gebruikt worden of honden met uitputtingsverschijnselen als gevolg van overmatige inspanning.

Speciaal voor oudere honden | Voor honden vanaf 5 jaar

Gevolgen van ouderdom zoals: gehoor- en gezichtsverlies, botontkalking, tandverkleuringen, haaruitval, dof en grauw haar, onregelmatige losse of droge stoelgang, vermindering van mobiliteit, prestatievermogen, libido en impotentie. Ter voorkoming van erfelijkheidsaandoeningen.

Ingrediënten

Polygonum, Mulberry, Eclipta, Cuscuta, Dioscorea, Hoelen, Euryale, Binder.

Allergie-informatie

Geria Comfort bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 5% Ruw vet: 1,2% Ruw eiwit: 5,2% Ruwe celstof: 19,1%

Gebruik

Geria Comfort mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of verstopt worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Geria Comfort is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Kruidenier
Toen ik 1,5 jaar geleden op een markt was kwam ik in gesprek met iemand die net als i.. Lees meer..
Mevr. Leonie
Onze 12 jarige bouvier krijgt standaard Geria Comfort om het ouderdom een beetje tege.. Lees meer..
Mevr. van Eindhoven
11 jarige boxer (teefje) krijgt sinds een paar weken Geria comfort omdat haar lever n.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Kruidenier
Toen ik 1,5 jaar geleden op een markt was kwam ik in gesprek met iemand die net als ik een shih tzu heeft. Zij vertelde mij dat haar hondje ook al wat ouder was (mijn hondje was toen 10) en dat haar hondje na het gebruik van Geria zo opgeknapt was. Mijn hondje was op dat moment ook al wat in mindere conditie, veel slapen, slecht eten, geen zin meer om lekker te gaan wandelen en ook geen zin meer om te spelen. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. Dus ik ben het ook gaan proberen. Ik moet zeggen dat ik er eigenlijk niet al te veel van verwachte, maar was blij verrast met het resultaat, ik zag haar binnen twee weken al opknappen. Ze had weer zin om mee buiten te gaan wandelen, ze ging zelf weer eten (eerst moest ik worst of pasta o.i.d. in haar voer doen om haar aan het eten te krijgen) en ze speelt ook weer ! Ik dacht eerst nog dat ik misschien graag wilde dat deze pilletjes zouden werken en dat ik het mij verbeelde, maar ook andere mensen die ik tegen kwam met de hond uitlaten zeiden mij dat ze vonden dat ze er weer zo goed uit zag en weer levendig. Ik ben overtuigd ! De rest van haar leventje (hopelijk nog heel lang dus) krijgt ze iedere dag Geria.
Mevr. Leonie
Onze 12 jarige bouvier krijgt standaard Geria Comfort om het ouderdom een beetje tegen te gaan. Ze is sindsdien een stuk speelser en eet en drinkt erg goed. We geven een lage onderhoudsdosering zodat ze zich prettig blijft voelen.
Mevr. van Eindhoven
11 jarige boxer (teefje) krijgt sinds een paar weken Geria comfort omdat haar lever niet meer zo goed was, en we steeds meer ouderdomskwaaltjes zagen verschijnen. Ze xiet er nu erg goed uit, met een mooie volle vacht en ze eet en drinkt ook een stuk beter. Ik sta hier echt van te kijken, en kan het zeker aanraden bij oudere honden.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.