Alle producten: Paarden

Nierstenen bij paarden

Nierstenen behandelen bij paarden.
Nierstenen bij paarden bestaan uit een groot aantal kleine kristallen die gevormd zijn in de urine. In de urine zitten stoffen die uitgescheiden moeten worden, zoals overtollige zouten, toxische stoffen en andere afvalproducten. Soms leidt dit spontaan tot een kristallisatieproces, een neerslag van slecht oplosbare zouten in de nier. Dit kristallisatieproces wordt geremd door stoffen die normaal in de urine komen, zoals citraat, eiwitten en suikers. Toch worden zo nu en dan kristallen gevormd, de nierstenen. Deze kunnen in het nierbekken en in de urineleider zitten en hevige pijnaanvallen veroorzaken!

Niersteenaanval bij het paard.
Tijdens een niersteenaanval (koliek) schiet een grotere steen vanuit de nierkelken de urineleider in en blijft vervolgens steken. De urine kan niet makkelijk passeren, waardoor stuwing ontstaat. Dit gaat gepaard met veel pijn in de lende met uitstraling naar de lies. Als de steen de nier of urineleider beschadigt, leidt dit tot bloed in de urine.

Urologist Aid - Paard
Download etiket

Urologist Aid - Paard

Blaas- en nierformule voor paarden | Op basis van Chinese kruiden
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Paard1€60,95€60,95
Urologist Aid - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Urologist Aid - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Urologist Aid - Paard5€60,95 €54,95€274,75

Chinese kruidenformule voor paarden bij blaas- en nieraandoeningen.
Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, speciaal voor de urinewegen. Verwijdert pijnlijke afvalstoffen en pijnlijke obstructies uit de gal- en urinewegen door ze te openen, de hoeveelheid urine sterk te doen toenemen en steentjes of gruis en te hoge concentratie afvalstoffen uit te drijven of op te lossen. Urologist Aid normaliseert een sterk geurende, troebele, geel of roodachtige urine en het koelt de brandende pijn bij het frequente en moeilijke plassen. Het is te gebruiken als onderhoudende noodzakelijke schoonmaakbeurt van gal- en urinewegen.

Blaas- en nierformule voor paarden | Op basis van Chinese kruiden

Stuwingsoedemen, gal-, blaas- en nierstenen (gruis), urineweginfecties of ontstekingen, nierontsteking (nephritis), blaasontsteking (cystitis), prostaatontsteking (prostatitis), ontsteking van de plasbuis (urethritis) en geelzucht. Ook als nabehandeling aan een operatie aan de urinewegen.

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, dracht en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

P. Jourdan
Nadat ik zag dat mijn paard verschijnselen van een blaasontsteking vertoonde heb ik &.. Lees meer..
Mevr. Francine
Ons paard Ocean had ongeveer 1 x per jaar last van blaasontsteking,dit beterde met me.. Lees meer..
Mevr. Strijbos
Na drie dagen was de blaasontsteking weg, en merkte ik dat ze geen pijn meer had.
Alle reviews
P. Jourdan
Nadat ik zag dat mijn paard verschijnselen van een blaasontsteking vertoonde heb ik ‘urologist aid’ besteld. Ik wilde namelijk niet meteen een fles antibiotica in mijn handen geduwd krijgen, met overigens de ermee gepaard gaande flinke factuur. Direct ermee begonnen en na een paar dagen merkte ik dat mijn paard zich veel lekker voelde. Geen samengetrokken billen vasthouden na het plassen, minder korte plasjes de hele dag door en steeds minder ‘na-persjes’. Tegelijkertijd liet ik hem meer drinken waardoor ook zijn urine weer helder werd. Nu is zijn kuur bijna af (volgende week nog 1 pil per dag) en hij is echt volledig opgeknapt. Alle symptomen zijn nu weg en het happy paard is weer terug. Uiteraard had ik naar de DA gegaan als ik geen duidelijke verbetering had gezien, maar achteraf ben ik blij dat ik eerst hierin heb geïnvesteerd (en geloofd), want dit zijn natuurlijke kruiden en antibiotica is toch troep. Soms noodzakelijk, maar ik heb dat nu voorkomen. Ik had aan één zakje precies genoeg. Indien gevraagd, zou ik het een ander aanraden.
Mevr. Francine
Ons paard Ocean had ongeveer 1 x per jaar last van blaasontsteking,dit beterde met medicatie die hij kreeg van onze dierenarts.Dit jaar keerde het jaarlijkse probleem terug,kreeg terug zijn medicatie.Een paar weken later kwam deze nogal snel terug,alleen nu kon hij blijkbaar niet meer plassen!Terug DA gebeld,bloedafname en pijnstillers gekregen,alles leek normaal te zijn in zijn bloed.Ondertussen had ik beginnen zoeken naar een medicijn om preventief te kunnen geven.Ik vond jullie site,kruiden leken mij aan te spreken,ook jullie producten en de uitleg kregen mijn vertrouwen,dit leek mij geen kwakzalverij!Ik bestelde een zakje en begon het Ocean te geven,hij vond het nog lekker ook!Maar vooral....hij beterde zienderogen,ik had nog een extra waterbak gehangen om hem ook nog eens te stimuleren,hij begon terug te plassen en iedere dag ging het beter met hem! Nu heb ik beetje afgebouwd en geef hem nog 4 tabletjes per dag,ik heb nog een zakje besteld en ga nog verminderen en kijken hoe het verloopt.Ik wil het nu preventief geven maar zal hij hier niet aan wennen zodat het geen effect meer zou hebben?Het zijn in elk geval kruiden,kan geen kwaad en hij is er goed mee....en mijn geldbeugel ook....DA onderzoeken kosten ook veel geld!Bedankt voor de vlotte levering van jullie producten en ik zal het iedereen aan bevelen,vriendelijke groet Francine
Mevr. Strijbos
Na drie dagen was de blaasontsteking weg, en merkte ik dat ze geen pijn meer had.
Mevr. Eras
Nierfunctie is duidelijk een heel stuk verbeterd. Omdat het om een ouder paard gaat blijven we een lage onderhoudsdosis geven. Erg tevreden!
Mevr. Verkuilen
Bij ons paard werkte Urologist Aid binnen 3 dagen. De blaasontsteking is daarna weg gebleven. Wij zijn zeer tevreden!
Dhr. de Haan
Goed product, werkte binnen een paar dagen en de tabletjes werden goed door het paard gegeten.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.