Alle producten: Huisdieren

Incontinentie bij katten

Incontinentie (urineverlies) bij katten.
Wanneer een kat of ander huisdiere druppeltjes urine verliest, bijvoorbeeld bij hoesten, niezen, blaffen, slapen of zelfs de hele dag door, spreken we van passieve incontinentie. Soms is bij de kat het urineverlies of incontinentie zelfs zichtbaar en kan een natte plek in de mand of op een dekentje gevonden worden. Hoeveel urine de kat verliest kan per dag verschillen.

Er zijn vier mogelijke oorzaken van onbewust urineverlies bij katten:
1. De blaas of urinewegen sluiten slecht op elkaar aan. Dit is vaak aangeboren.
2. De blaas wordt ergens door geprikkeld. Bijvoorbeeld door: een tumor, blaassteen of ontsteking.
3. De sluitspier van de blaas werkt niet goed. Dit kan aangeboren zijn maar kan ook later ontstaan. Bijvoorbeeld na castratie of sterilisatie.
4. De blaas is verlamd. Dit kan gebeuren door een aanrijding of wanneer de blaas een tijdje overvol is geweest.

Behandeling incontinentie (urineverlies) bij katten.
Een juiste diagnose is zeer belangrijk. Ga daarom naar je dierenarts voor een onderzoek en neem alvast wat vers opgevangen urine mee. De dierenarts zal een aantal vragen stellen, je kat onderzoeken en de urine nakijken. Indien er geen afwijkingen gevonden worden, is de diagnose urine-incontinentie door verminderde sluitdruk van de urinebuis waarschijnlijk.

Gelukkig worden er goede resultaten behaald met Sensipharm’s Chinese kruiden formule Inconti Stop voor kleine huisdieren. Deze veilige formule geeft vaak al binnen korte tijd (ongeveer 2 weken) maar vooral op langere termijn (na 6 tot 8 weken) een duidelijke verbetering omdat de sluitspier wordt versterkt. 

Inconti Stop - Kleine huisdieren
Download etiket

Inconti Stop - Kleine huisdieren

Incontinentie formule voor huisdieren | Versterkt de blaasspieren
€ 19,95 (incl.6% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Inconti Stop - Kleine huisdieren1€19,95€19,95
Inconti Stop - Kleine huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Inconti Stop - Kleine huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Inconti Stop - Kleine huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Incontinentie formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en andere knaagdieren op basis van Chinese kruiden.
Inconti Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor sterke blaasspieren bij honden, katten en knaagdieren. Deze incontinentie formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Let op dat het versterken van de blaasspier enkele weken nodig heeft. 

Inconti Stop is geschikt voor alle huisdieren tot circa 5 kilo, zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Ingrediënten

Alpina fruit, Cuscuta, Dioscorea, Lindera, Rubus, Schisandra, Cornus, Dragon bone, Astragalus, Psoalea en binder.

Allergie-informatie

Inconti Stop bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Gebruik

Inconti Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Inconti Stop is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Sally
Mijn adoptie kat had een bekkenfractuur als kitten en liet heel af en toe urine lope.. Lees meer..
Marielle Klink
Op aanraden van de dierenarts moest ik tabletten gaan geven aan onze hond. Voor incon.. Lees meer..
Mira
Na 2 dagen al resultaat! Geen urineverlies meer en is heel levendig. Hondje wilt veel.. Lees meer..
Alle reviews
Sally
Mijn adoptie kat had een bekkenfractuur als kitten en liet heel af en toe urine lopen als die wild aan het spelen was. Nu na een paar maanden zijn zijn plasjes groter en minder vaak en tot nu toe geen ongelukjes meer. Blaas lijk echt sterker te zijn.
Marielle Klink
Op aanraden van de dierenarts moest ik tabletten gaan geven aan onze hond. Voor incontinentie, maar had vervelende bijwerkingen. Ik ben gaan zoeken en kwam dit tegen. Inconti Stop, halve tablet voor 5 kg. En na 1,5 week is ze droog 's ochtends. Fijn voor haar en voor ons, werkt prima dus!
Mira
Na 2 dagen al resultaat! Geen urineverlies meer en is heel levendig. Hondje wilt veel vaker spelen en houdt wandelen buiten veel langer vol. Zeer tevreden!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.