Omega 3+ visolie capsules

Omega 3+ visolie capsules

Omega 3, 6, 7 en 9 visolie | Voor hart, hersenen en ogen
€ 19,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omega 3+ visolie capsules1€19,95€19,95
Omega 3+ visolie capsules2€19,95 €19,50€39,00
Omega 3+ visolie capsules3€19,95 €18,95€56,85
Omega 3+ visolie capsules5€19,95 €18,50€92,50

Sensipharm's Omega 3+ capsules 
Sensipharm's Omega 3+ visolie capsules bevatten de allerhoogste kwaliteit organische visolie waarbij alle gezonde vetzuren (omega - 3, 6, 7 en 9) optimaal blijven. Een 100% natuurlijk product, dat niet wordt ingedikt, zonder chemisch geraffineerd visolie - een visolie als van nature uit vette vis afkomstig uit schone wateren in Denemarken. 

Deze sterk geconcentreerde visolie capsules bevatten een hoge dosis EPA en DHA die bijdragen tot de normale werking van het hart (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA).

Nutritional content 2 capsules
Organic fish oil 1500 mg
Omega-3, of which 265 mg
- EPA 45 mg
- DHA 125 mg
- Other omega-3 95 mg
Omega-6  195 mg
Omega-9 470 mg

Omega 3 visolie komt in verschillende voedingsmiddelen voor, zoals in vis en walnoten. Maar de ene omega 3 is de andere niet. Zo zit er in walnoot bijvoorbeeld ALA (alfa-linoleenzuur) en in visolie juist vooral EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). EPA en DHA zijn erg belangrijk. Deze omega 3 vetzuren zijn dan ook samengevoegd in Sensipharm’s Organic omega 3. Wat deze twee soorten omega 3 voor je lichaam doen lees je hieronder.

Voor je hart en je hersenen
Dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA is goed voor je hart. De vetzuren leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dagelijks minimaal 250 mg DHA draagt ook bij aan de hersenfunctie. DHA is een belangrijke  bouwsteen van de hersenen en is goed voor de hersenfunctie. 

Goed voor je ogen
Dagelijks minimaal 250 mg DHA is goed voor je gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van je ogen. DHA zit in hoge concentraties in je netvlies en speelt een rol in het functioneren ervan. Dankzij het netvlies kunnen we onder andere verschillende kleuren waarnemen, maar ook het verschil tussen licht en donker.

Voor wie is omega 3
De Gezondheidsraad adviseert om minimaal twee keer per week vis te eten, waarvan zeker één keer vette vis. Want vooral vette vis bevat veel omega 3. Eet je geen of weinig vis dan is Sensipharm’s Organic Omega 3 dus zeker een aanrader! Maar ook als je wel twee keer per week vis eet kun je jouw voeding aanvullen met onze visolie capsules.

Visconsumptie Nederland
In Nederland eet ruim 85% van de mensen te weinig vis, vaak omdat ze het te duur vinden, niet weten hoe je vis moet bereiden of het gewoonweg niet lekker vinden. Dat is jammer want hoe meer vis hoe beter. Dat zie je aan landen waar veel vis gegeten wordt; daar houden meer mensen hun hart gezond (Bron Naska et al., 2009). Als in Nederland wel vis op het menu staat, dan vindt 71% het belangrijk dat de vis duurzaam gevangen is, zodat de zee niet leeggevist wordt. Sensipharm’s visolie is van duurzame ecologische visvangst uit schone wateren in Denemarken.

Ingrediënten

Visolie, gelatin (from fish), glycerol, antioxidant (rosemary extract).

Waarschuwing

Droog bewaren, op kamertemperatuur en niet in direct zonlicht.
Buiten het bereik van kinderen bewaren. 

Gebruik

2 tot 4 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 60 capsules à 750 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Voedingssupplement

Sensipharm's Organic Omega-3 is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder.. Lees meer..
Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder.. Lees meer..
Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder.. Lees meer..
Alle reviews
Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder geen rommel bij zit en ze zo puur zijn!
Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder geen rommel bij zit en ze zo puur zijn!
Rianne
Op aanraden van mijn diëtiste deze visolie capsules bestelt. Fijn dat er verder geen rommel bij zit en ze zo puur zijn!
Hendrik W.
Ik gebruik normaal gesproken 2 visolie capsules per dag en voel me hier heel goed bij. In de winter, of tijdens examens pak ik 3 a 4 capsules.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.