Love Passion Vitaal

Love Passion Vitaal

Voor vruchtbaarheid & libido | 100% natuurlijk en veilig
€ 34,95 (incl.6% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Love Passion Vitaal1€34,95€34,95
Love Passion Vitaal2€34,95 €33,20€66,40
Love Passion Vitaal3€34,95 €31,45€94,35
Love Passion Vitaal5€34,95 €29,70€148,50

Voor vruchtbaarheid, libido & potentie!
Jarenlang zoeken westers opgeleide wetenschappers naar middelen die een stimulerende werking hebben op de erotische beleving en de doorbloeding in het vrouwelijke en mannelijke geslachtsorgaan, terwijl in China al ruim duizend jaar gunstige resultaten bekend zijn met milde kruiden die tevens van invloed zijn op vruchtbaarheid, gezondheid en vitaliteit.

Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, voor vruchtbaarheid en tegen seksueel disfunctioneren, een slechte algehele conditie en constitutie. Dit middel reguleert, voedt en versterkt o.a. de vitale functies van het vrouwelijke en mannelijke geslachtsorgaan en heeft positieve invloeden op de lever- en nierfuncties, hormonen en psychische gesteldheden.

Voor vruchtbaarheid & libido | 100% natuurlijk en veilig

Voor vruchtbaarheid, potentie, libido en vitaliteit. Versterkt lustgevoelens en geslachtsdrang. Voor een gezond seksleven.

Ingrediënten

Epimedium, Dioscorea, Rehmannia (Cooked), Cuscuta, Morinda, Cynomorium, Cornus, Lycium Fruit, Tangkuei, Salvia Root, Polygala, Ligusticum, Cyperus, Hoelen, Binder.

Allergie-informatie

Love Passion Vitaal bevat geen allergenen.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij: zwangerschap, koorts, geslachtsziekten en gal-, lever- en urinewegontstekingen.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Love Passion Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Dhr. Piet S.
Prima product. Gebruik het nu sinds een paar weken en ik voel me er goed bij. Geen rare bijwerkingen. Verwacht geen wondermiddel wat binnen 1 minuut werkt, maar vooral een middel wat op langere termijn zorgt voor een vitaler seksleven. Bedankt!
Alle reviews
Dhr. Piet S.
Prima product. Gebruik het nu sinds een paar weken en ik voel me er goed bij. Geen rare bijwerkingen. Verwacht geen wondermiddel wat binnen 1 minuut werkt, maar vooral een middel wat op langere termijn zorgt voor een vitaler seksleven. Bedankt!
Dhr. Westerman
Ik ben er erg blij met Love Passion Vitaal, en mijn vrouw ook!! :-)
Dhr. vd Boomen
Na heel veel duistere potentie verhogende middeltjes te hebben geprobeerd toch bij Love Passion Vitaal uitgekomen . Mijn vrouw en ik voelen ons er zeer goed bij, vooral omdat het geen nare bijwerkingen heeft, en toch zijn werk doet. Ik lijk een stuk meer gefocust en voel me jaren jonger. Ik lijk wel weer een puber :-)
Dhr. Gerard
Onlangs ben ik begonnen met Love Passion Vitaal van Sensipharm. Ik voel dat mijn sexuele energie en doorbloeding naar mijn mannelijke delen enorm verbeteren met dit fantastische middel. Het voelt ook heel natuurlijk en veilig.
Mevr. K. van Deurzen
Het is niet te geloven, maar na ruim anderhalf jaar proberen zwanger te worden, is het nu eindelijk gelukt! Ik en mijn man zijn circa 3 maanden geleden begonnen met Love passion vitaal tabletjes en naast dat dit ook lustgevoelens opwekte blijken we toch vruchtbaar te zijn! Echt super!!
Dhr. Jansma
Had niet verwacht dat door Chinese kruiden mijn sexleven weer beter zou worden. Ikzelf 56 jaar oud, en mijn vrouw 53 jaar oud of jong gebruiken het nu circa 4 weken. Geen rare bijwerkingen if een keiharde erectie. Gewoon zoals het moet zijn! Bedankt!

Voeg referentie toe ›