Geria Fertil Vitaal
Download etiket

Geria Fertil Vitaal

Bij ouderdomsklachten | Tijdens overgang & menopauze
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Geria Fertil Vitaal1€35,95€35,95
Geria Fertil Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Geria Fertil Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Geria Fertil Vitaal5€35,95 €32,95€164,75

Chinese kruidenformule voor gezond ouder worden.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden met een beschermende functie tegen ouderdomsverschijnselen. Geria Fertil Vitaal is ondersteunend, voedend werkzaam en de basis van voortplanting, constitutie, groei, rijping en vergankelijkheid. Geria Fertil Vitaal versterkt zowel inwendig als uitwendig bij ouderdomsverschijnselen en verzorgt onder andere lever en nieren en bepaalt constitutie en lichaamsbouw van het nageslacht. Zeer effectief bij overgangsverschijnselen, en sterkt aan tijdens de menopauze. Geria Fertil Vitaal is ook speciaal voor het welbevinden tijdens zwangerschap.

Gratis productinfo.
​Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, klik dan op de link om uw vraag via WhatsApp te sturen, of stuur een e-mail naar info@sensipharm.nl.

Beschermt bij veroudering | Bij de overgang & menopauze

Beschermt bij veroudering, zoals: bij verlies aan vitaliteit, houdt uw uiterlijk fris en jeugdig, bij haaruitval, verminderde haargroei, bij overgangsverschijnselen, ondersteunt bij veroudering van het oog, goed voor het gehoor, voor een natuurlijke stoelgang/ontlasting en voor het welbevinden tijdens zwangerschap.

Ingrediënten

Polygonum, Mulberry, Eclipta, Cuscuta, Dioscorea, Hoelen, Euryale, Binder.

Allergie-informatie

Geria Fertil Vitaal bevat geen allergenen.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Geria Fertil Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Draaijer
Na de bestelling had ik Geria Fertil Vitaal al de volgende ochtend in huid. Ben toen.. Lees meer..
Mevr. Saskia N.
Goed product. Ik zit sinds een poosje in de overgang, met alle gevolgen van dien, en.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Draaijer
Na de bestelling had ik Geria Fertil Vitaal al de volgende ochtend in huid. Ben toen meteen begonnen met de pilletjes. Na een paar dagen merkte ik al dat ik vitaler werd, en opvliegers een stuk minder werden. Ben nu circa 2 weken bezig en benieuwd wat het product verder gaat doen. Voel me er nu in ieder geval erg goed bij!
Mevr. Saskia N.
Goed product. Ik zit sinds een poosje in de overgang, met alle gevolgen van dien, en voel me een stuk beter sinds ik Geria gebruik.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.