Digestie Vitaal Slank
Download etiket

Digestie Vitaal Slank

Chinese kruiden bij overgewicht | Bevordert de spijvertering
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Digestie Vitaal Slank1€35,95€35,95
Digestie Vitaal Slank2€35,95 €34,95€69,90
Digestie Vitaal Slank3€35,95 €33,95€101,85
Digestie Vitaal Slank5€35,95 €32,95€164,75

Chinese kruidenformule bij overgewicht en verstopping.
Voedingssupplement Digestie Vitaal Slank op basis van Chinese kruiden, bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Deze veilige en uitvoerig geteste Chinese kruidenformule draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Gewichtsverlies treedt gewoonlijk pas op na enkele weken, maar ondertussen ervaart men vaak een verbetering van de verterings- en uitscheidingsfuncties, u wordt fitter. 

Chinese kruiden bij overgewicht | Bevordert de spijvertering

Stimuleert de stoelgang, bevordert de spijsvertering, bevordert de stofwisseling en helpt bij overgewicht en vocht vasthouden. Voor gezond afvallen!

Ingrediënten

Poria Cocos, Chih-Shih, Coptis, Pinellia, Gember, Mandarijnzaad, Jan op de Preekstoel, Zoethout, Distelmadeliefje, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat.
Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Digestie Vitaal Slank bevat geen allergenen. 

Waarschuwing

Dit middel heeft een sterk stimulerende werking op de darmen, bij een te losse stoelgang dosering verminderen of kuur tijdelijk staken. Voor een beter en sneller resultaat is lichaamsbeweging aan te bevelen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij bestaande overgevoeligheid van een van de bestanddelen.

Gebruik

Volwassenen: 2 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Digestie Vitaal Slank is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

 

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Tessa
Hoi Sensipharm, Na mijn zwangerschap hield ik erg veel vocht vast, en had ik last van wat overgewicht. Heb een paar maanden Digestie vitaal slank bestelt, en het vocht vasthouden is helemaal over, en ben zelfs een paar kilootjes kwijt. Voel me gelukkig niet meer zo opgeblazen!
Alle reviews
Mevr. Tessa
Hoi Sensipharm, Na mijn zwangerschap hield ik erg veel vocht vast, en had ik last van wat overgewicht. Heb een paar maanden Digestie vitaal slank bestelt, en het vocht vasthouden is helemaal over, en ben zelfs een paar kilootjes kwijt. Voel me gelukkig niet meer zo opgeblazen!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.