Cellfood Switch

Cellfood Switch

Speciaal voor sporters | Bevordert de vetverbranding
€ 39,50 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Switch1€39,50€39,50
Cellfood Switch2€39,50 €38,75€77,50
Cellfood Switch3€39,50 €37,95€113,85
Cellfood Switch5€39,50 €37,00€185,00

Cellfood Switch
Cellfood Switch (Natural Weight Loss Formula) bestaat voor 55% uit mineralen, aminozuren en spoorelementen uit de originele Cellfood formule, en bevat daarnaast en L-Carnitine en Citrine K voor optimale energie en vetverbranding! Cellfood Switch is een 100% natuurlijk product dat wordt gemaakt van de zuiverste organische en plantaardige stoffen.


Vetverbranding: indien u Cellfood Switch wilt gebruikt om vet te verbranden, is het aan te raden Cellfood Switch dagelijks in te nemen voor het naar bed gaan, maar tenminste 1 uur na de laatste maaltijd. Schud de flacon licht. Voeg 20 druppels toe aan een kwart glas zuiver water of vruchtensap en drink het met kleine slokjes op. Tijdens de slaap werkt Switch in op verschillende delen van de stofwisseling en helpt vetopslag te verminderen, calorieën te verbranden en verbetert de nachtrust.Voor meer energie: U kunt switch ook gebruiken om uw stofwisseling te verbeteren, met name gedurende perioden van inspanning. In dat geval neemt u 20-40 druppels in een kwart glas zuiver water of vruchtensap voordat u zich gaat inspannen.
Tijdens de inspanning helpt Switch uw lichaam bij het genereren van meer cellulaire energie. Het doet dit door de continue omzetting van opgeslagen vetten en glucose in bruikbare energie te versnellen. U krijgt een energie boost, en kunt langer en effectiever trainen!

Gratis productadvies.
​Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, klik dan op de link om uw vraag via WhatsApp te sturen, of stuur een e-mail naar info@sensipharm.nl.

Speciaal voor sporters | Bevordert de vetverbranding
  • Verhoogt de vetverbranding en helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen.
  • Speciaal uitgebalanceerd voor sporters.
  • Langer en effectiever kunnen trainen.
  • Sneller herstel na training en sport.
  • Voor meer energie, zowel lichamelijk als geestelijk.
  • Voor een betere zuurstofvoorziening van het hart.
Ingrediënten

Switch Slank fit bevat 55% Cellfood concentraat dat voornamelijk door het lichaam wordt gebruikt om, de biologische beschikbaarheid van de andere twee stoffen, L-Carnitine en Citrine-K, te verhogen. Switch bevat geen stoffen die voorkomen op de lijst van verboden middelen van zowel de internationale, professionele als amateursportinstanties.

Waarschuwing

Door de aanwezigheid van L-Carnitine en Citrine-K kan het zijn dat uw lichaamstemperatuur na het innemen van Switch iets stijgt. Mocht u dit als een onplezierige gewaarwording ervaren, vermindert u dan uw dosis. De temperatuurstijging is te wijten aan de toenemende verbranding van calorieën. Er zijn geen schadelijke bijverschijnselen bekend als gevolg van het op deze natuurlijke wijze stimuleren van de stofwisseling. Switch helpt het lichaam alleen de stofwisselingsprocessen optimaal te doen plaatsvinden. Overdosering: Net als bij Cellfood is het onmogelijk een te grote dosis van Switch te nemen. Omdat alle ingrediënten van Switch natuurlijk zijn, gebruikt uw stofwisseling net zoveel als nodig is en voert de rest af. Daarbij komt nog dat het mogelijk is om een ideale dosis Switch aan te geven. Ieder lichaam heeft namelijk zijn eigen unieke stofwisselingsbehoeften. De geadviseerde 20 druppels per dag is dus niet meer dan een richtlijn voor de gemiddelde volwassene. Switch is erop gericht u te helpen bij het verliezen van gewicht en het verkrijgen van een gezonder, steviger figuur. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken dat Switch alleen geen garantie biedt als u daarbij uw oude levensstijl blijft handhaven. Lichaamsbeweging en goede eetgewoontes zijn onmisbare onderdelen van een gezonde levensstijl.

Gebruik

Zie bijsluiter

Verpakking

100 ml.

Voedingssupplement

Cellfood Switch is een voedingssupplement en geen geneesmiddel.

Please note
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg. 

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. P. uit Best
Hoi Sensipharm, Ik gebruik al jaren Switch, samen met de normale Cellfood. Elke och.. Lees meer..
Mevr. K. van Leeuwen
Ik gebruik sinds 2 maanden Switch om af te vallen, en voor ik naar de sportschool ga... Lees meer..
Alle reviews
Mevr. P. uit Best
Hoi Sensipharm, Ik gebruik al jaren Switch, samen met de normale Cellfood. Elke ochtend 20 druppels Cellfood, voor mijn dagelijkse portie energie en weerstand, en voor het sporten (fitness en zwemmen) gebruik ik 30 druppels Switch. Met Swich merk ik dat ik direct meer energie krijg, en langer door kan gaan. Ook lijkt het of mijn spieren minder snel verzuren. Helemaal goed dus!
Mevr. K. van Leeuwen
Ik gebruik sinds 2 maanden Switch om af te vallen, en voor ik naar de sportschool ga. Voel me er goed bij, en de eerste kilo's ben ik al kwijt. Tot nu toe erg tevreden..

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.