Alle producten: Huisdieren

Nierstenen bij honden

Nierstenen behandelen bij honden.
Nierstenen bij honden bestaan uit een groot aantal kleine kristallen die gevormd zijn in de urine. In de urine van honden zitten stoffen die uitgescheiden moeten worden, zoals overtollige zouten, toxische stoffen en andere afvalproducten. Soms leidt dit spontaan tot een kristallisatieproces, een neerslag van slecht oplosbare zouten in de nier van de hond. Dit kristallisatieproces wordt geremd door stoffen die normaal in de urine komen, zoals citraat, eiwitten en suikers. Toch worden zo nu en dan kristallen gevormd, de nierstenen. Deze nierstenen bij honden kunnen in het nierbekken en in de urineleider zitten. Soms veroorzaken nierstenen bij honden hevige pijnaanvallen.

Niersteenaanval.
Tijdens een niersteenaanval (koliek) bij de hond schiet een grotere steen vanuit de nierkelken de urineleider in en blijft vervolgens steken. De urine kan niet makkelijk passeren, waardoor stuwing ontstaat. Dit gaat gepaard met veel pijn in de lende met uitstraling naar de lies. Als de steen de nier of urineleider beschadigt, leidt dit tot bloed in de urine van de hond.

Urologist Aid - Honden

Urologist Aid - Honden

Blaas & nier formule voor honden | Effectief bij blaasontsteking
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Honden1€39,95€39,95
Urologist Aid - Honden2€39,95 €38,95€77,90
Urologist Aid - Honden3€39,95 €37,95€113,85
Urologist Aid - Honden5€39,95 €36,95€184,75

Chinese kruidenformule speciaal bij blaasontsteking en andere blaas- en nieraandoeningen.
Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor de blaas en urinewegen. Verwijdert pijnlijke afvalstoffen en pijnlijke obstructies uit de gal- en urinewegen door ze te openen, de hoeveelheid urine sterk te doen toenemen en steentjes of gruis en te hoge concentratie afvalstoffen uit te drijven of op te lossen. Urologist Aid normaliseert een sterk geurende, troebele, geel of roodachtige urine en het koelt de brandende pijn bij het frequente en moeilijke plassen. Het is tevens te gebruiken als onderhoudende noodzakelijke schoonmaakbeurt van gal- en urinewegen. Zeker wanneer uw hond in het verleden blaas- of nierklachten heeft gehad.

Urologist Aid is een uitstekend alternatief bij blaasontsteking, blaasgruis en blaassteetjes, zelfs als deze vast zitten aan de blaaswand. Verbetering treed in de meeste gevallen al binnen 2 à 3 dagen op!

Blaas- en nier formule voor honden | Houdt de blaas schoon

Stuwingsoedemen, gal-, blaas- en nierstenen (gruis), urineweginfecties of ontstekingen, nierontsteking (nephritis), blaasontsteking (cystitis), prostaatontsteking (prostatitis), ontsteking van de plasbuis (urethritis) en geelzucht. Ook als nabehandeling aan een operatie aan de urinewegen.

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
Alle reviews
Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
lenie
na een dag urologist te hebben gebruikt problemen bij 14 jarige labrador voor 90% opgelost hopen dat het zo blijft SUPER BLIJ zijn wij en de hond natuurlijk ook een echte aanrader een pootje van Tommie en groetjes van ons
Mevr. Francis
Geweldig!!! Na diverse bezoeken aan dierenarts en zelfs doorverwijzen naar specialist die het ook niet meer wisten, veel geld armer en een goldenretriever van 13 jaar oud die nog steeds niet zelf kon plassen waardoor hij elke dag gekatheteriseerd moest worden ben ik urologist aid gaan gebruiken. Na 3 dagen al resultaat!!!! Hij plast weer helemaal zelf na 4 maanden tijd!!! Zo blij!!! Echt een aanrader! Hadden we dit gelijk maar gegeven vanaf het begin maar ja dat is achteraf praten.
Mevr. bianca v/Berg
Onze hond had heel erg last van blaas ondstekingen,bloed bij de urine en soms binnen plassen . de geur van de urine was erg sterk en stonk. Nu ze urologist aid voor honden krijgt is ze daar helemaal van af. We zijn super blij met deze pilletjes. binne kort weer ff potje bestellen. Bedankt namens ons en een pootje van onze hond kiki Bedankt namens ons en onze hond
Dhr. E. Smits
Urologist Aid voor honden gebruikt ivm blaasgruis. Binnen een week was de blaasgruis echt helemaal weg. We hebben verder ook geen speciaal dieet gebruikt, alleen deze pillen. Ik geef nu elke maand een paar tabletjes als reinigingskuur, zodat de blaasgruis niet meer terug komt.
Dhr. Anton
Onze hond heeft twee maal achter elkaar een twee weken kuur antibiotica gekregen om de blaasontsteking te genezen. De blaasontsteking kwam echter steeds weer binnen een week terug. De dierenarts stelde voor om een foto te maken om vervolgens te beslissen voor een blaas operatie om de blaas schoon te maken. Om de operatie te voorkomen ben ik op internet gaan googlen en kwam ik urologist tegen dat ik bij jullie heb besteld. Binnen enkele dagen was het resultaat merkbaar. Onze hond liep elke 5 minuten naar buiten om te plassen en dat werd echt veel minder. Binnen een week was de blaasontsteking helemaal weg. De hond slaapt nu weer door en wij ook, terwijl alles droog blijft. We gaan voor de zekerheid nog even door met urologist en bouwen het straks langzaam af. Ik wilde onze ervaring toch even delen.

Voeg referentie toe ›