Sneeze Aid - Kat
Download etiket

Sneeze Aid - Kat

Niesziekte formule voor katten | Op basis van Chinese kruiden
€ 19,95 (incl.6% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sneeze Aid - Kat1€19,95€19,95
Sneeze Aid - Kat2€19,95 €19,50€39,00
Sneeze Aid - Kat3€19,95 €18,95€56,85
Sneeze Aid - Kat5€19,95 €18,50€92,50

Niesziekte formule op basis van Chinese kruiden speciaal voor katten.
Sensipharm's Sneeze Aid voor katten bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. Sneeze Aid is 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Naast Sneeze Aid raden wij ook aan om Sensipharm's Echina Immunebooster te geven voor extra weerstand. 

Sneeze Aid is geschikt voor alle huisdieren zoals hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden.

Niesformule voor katten | Op basis van Chinese kruiden

Niesziekte en niezen bij katten. 

Ingrediënten

Linocera, Forsythia, Platycodon, Arctium, mentha, Soja, Lopathera, Schizonepeta, Isatis Root, Isatis Folium, Scute, Trichosanthes Root en Binder.

Allergie-informatie

Sneeze Aid bevat Soja.

Waarschuwing

Naast Sneeze Aid raden wij ook aan om Sensipharm's Echina Immunebooster te geven voor extra weerstand. Raadpleeg altijd uw dierenarts bij ernstige gevallen van niesziekte. 

Gebruik

Sensipharm's Sneeze Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Aanbevolen wordt om per 2,5 kilo lichaamsgewicht 1 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. 

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensipharm's Sneeze Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Anja Koning
Gebruik sinds twee dagen sneeze aid, wel 5 tabletjes gegeven maar hij eet en drinkt w.. Lees meer..
Astrid
Het niezen lijkt al minder te worden. Blijf hier zeker mee doorgaan! Super snelle en.. Lees meer..
Carin van Tol
Goede service en kwaliteit, mijn beide katten hadden behoorlijk last van de niesziekt.. Lees meer..
Alle reviews
Anja Koning
Gebruik sinds twee dagen sneeze aid, wel 5 tabletjes gegeven maar hij eet en drinkt weer en knapt helemaal op en niest nog af en toe zeer tevreden!
Astrid
Het niezen lijkt al minder te worden. Blijf hier zeker mee doorgaan! Super snelle en nette service!
Carin van Tol
Goede service en kwaliteit, mijn beide katten hadden behoorlijk last van de niesziekte en ik kan u geen betere aanbevelen. 1 week verder en ze spelen weer ze zijn vitaler. Super blij dat ik jullie gevonden heb via Google. Groetjes Carin
Sally
Ik geef dit een paar maanden aan mijn wat zwakkere kat die drager is van de niesziekte virus, wat dus af en toe de kop opsteekt. Sindsdien geen last gehad tot nu toe.
Cn
Ook mijn kat ziet er veel beter uit. Bijna geen slijm meer en ook vacht is veel mooier
Marlies
Ik geef mijn kat met chronische niesziekte nu 4 dagen 2 tabletten per dag en heb pas 1x haar neusje schoon hoeven te maken terwijl dit normaal meerdere malen per dag moest. Het lijkt dus echt super goed te helpen! Erg blij mee!
Jet
Mijn kat gebruikt nog maar 6 dagen Sneeze Aid en ik zie al resultaat. Het slijm bij het niezen is nu gelig, was groen, ook is het wateriger, niet zo lijmerig meer. Ben benieuwd na 2 weken 4 tabletten per dag. Kuur en een infectiespuit bij de dierenarts had geen resultaat.
Jet
Mijn kat gebruikt nog maar 6 dagen Sneeze Aid en ik zie al resultaat. Het slijm bij het niezen is nu gelig, was groen, ook is het wateriger, niet zo lijmerig meer. Ben benieuwd na 2 weken 4 tabletten per dag. Kuur en een infectiespuit bij de dierenarts had geen resultaat.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.