Pulmitranq - Kleine Huisdieren

Pulmitranq - Kleine Huisdieren

Long formule voor huisdieren | Bij kennelhoest, hoest en slijm
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Pulmitranq - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Pulmitranq - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Pulmitranq - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Pulmitranq - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Pulmitranq is zeer effectief bij:
Honden, katten, cavia's en andere knaagdieren die last hebben van hoesten, kennelhoest, slijm, niesziekte, longemfyseem, chronische bronchitis, chronische astmatische bronchitis, bronchiaal astma, in de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen.

Bij luchtwegproblemen en hoesten.
Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier in ademnood. Het helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Het lost slijm op, neemt de hoestprikkel weg en het maakt de achterste luchtwegen ademvrij. Ook ter ondersteuning bij intensieve kennelhoest (zonder koorts), en niesziekte. Bij chronische niesziekte raden wij aan een weerstandverhogend supplement te gebruiken naast Pulmitranq, zoals Echina Immunebooster.

Pulmitranq is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Long formule voor huisdieren | een hele opluchting

Hoesten, kennelhoest, slijm, niesziekte, longemfyseem, chronische bronchitis, chronische astmatische bronchitis, bronchiaal astma, in de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen.

Ingrediënten

Codonopsis, Astragalus Root, Rehmania (Cooked), Mume, Astra, Schizandra, Morus Bark, Perilla Seed, Fritillaria, Platycodon, Pinellia, Ginger Dry, Binder.

Allergie-informatie

Pulmitranq bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Pulmitranq mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

 

Ook interessant:

Laatste reviews:

Roelofsen
Onze oude dame van 15,5 hoeste al heel lang. Van alles geprobeerd maar hielp weinig... Lees meer..
Joke
Zeer tevreden over levering, is steeds correct. Mijn kat doet het goed met dit produc.. Lees meer..
Mevr. Broekhuijsen
De dierenarts kon niets meer doen aan de benauwdheid van mijn yorky. Na 10 dagen 2 ta.. Lees meer..
Alle reviews
Roelofsen
Onze oude dame van 15,5 hoeste al heel lang. Van alles geprobeerd maar hielp weinig. Toen kwam ik dit tegen en we hebben het Gekocht. Ze krijgt 2x dgs 1 pilletje en na 2 wkn merken we echt een verschil. Ze hoest stukken minder en ook niet meer zo rauw. Zal bij haar nooit helemaal over gaan ivm hart problemen maar hier zijn we echt erg tevreden over.
Joke
Zeer tevreden over levering, is steeds correct. Mijn kat doet het goed met dit product. Haar ademhaling is veel verbeterd. Moet wel steeds dagelijks de maximum dosis krijgen. En af en toe een AB-kuur. Maar ze kan nu teminste terug normaal ademhalen. Als astmapatiënt weet ik dat dit al heel wat is.
Mevr. Broekhuijsen
De dierenarts kon niets meer doen aan de benauwdheid van mijn yorky. Na 10 dagen 2 tabletten per dag aan haar gegeven te hebben was ze dusdanig opgeknapt dat ze weer vrolijk en speels is.
Mevr. Rosenberg
Na het gebruik van Pulmitranq pillen (2 per dag voor mijn astmatisch kater) gedurende bijna 2 weken is het hoesten bij hem veel minder geworden. En nu maar hopen dat die nare hoest ook een tijdje wegblijft, zoniet dan begin ik weer met de pillen. Dus tot nu toe, ben ik zeer enthousiast!
Mevr. Grijp
Of de pillen tegen niesziekte werken,kan ik op zo'n korte termijn nog niet zeggen,maar dit zijn de eerste pillen die ik kan vermalen met een knoflookpers :-) en zodoende door het natvoer kan mengen zodat ik zeker weet dat ze het binnen krijgen,andere manieren werkt hier niet met 7 katten zodra je met kat 1 klaar ben ,kijken er 6 anderen je moordlustig aan haha ,ben ook van plan de pillen voor verhoogde veerstand erbij te bestellen!!!
Mevr. van Bockel
Had medicijnen besteld tegen bronchitus van mijn kat. Was beetje sceptisch over dit via online bestellen...Was echter nergens voor nodig!! Na betaling ontving ik binnen 2 dagen de medicijnen. Hebben ook gedaan wat beloofd was in de beschrijving. Sensipharm is een aanrader en ik zal, indien nodig, hier nogmaals gebruik van maken.
Mevr. De Moor
Na 2 langdurende kuren met cortisone,die geen verbetering brachten,jullie produkt gaan gebruiken ten einde raad,en Bino de poes is er door nu!Hij had van bij de geboorte serieuze luchtwegen en longproblemen!Was op sterven na dood! 1000 maal dank! Ps/heeft wel 2 weken nodig gehad eer het werkte.
Mevr. Desiree
Mijn hondje was er niet best aan toe met zijn longonsteking die uiteindelijk is overgegaan in asmatische bronchitis. Ik gebruik nu al enige tijd Pulmitranq voor haar en ben super tevreden over het resultaat!!! Ik blijf dit ook zeker geven. Bovendien goede en vriendelijk service! Een absolute aanrader.
Mevr. G. de G.
Pulmitranq heeft mijn kleine york behoed voor een longontsteking...Had al lang problemen en....het is geen longontsteking geworden. De situatie was best ernstig. Pulmitranq werkt echt!!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.