Omniderma - Kleine Huisdieren

Omniderma - Kleine Huisdieren

Huid formule voor huisdieren | Jeuk & vochtig eczeem
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omniderma - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Omniderma - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Omniderma - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Omniderma - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Omniderma is zeer effectief bij:
Honden, katten, cavia's en andere knaagdieren met jeuk en natte huid- en vachtproblemen als acute allergische eczemen en dermatiden, hotspot, huidallergie, netelroos (urticaria), contact dermatitis, psoriasis etc.

Bij natte huid- en vachtproblemen en ernstige jeuk.
Omniderma bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San", het verzorgt en geneest de huid van binnenuit. Het verdrijft jeuk en droogt het vocht in de blaasjes en op de huid. Geeft verkoeling en voedt de huid. Te gebruiken bij vnl. acute, ernstig jeukende huidaandoeningen van allerlei oorsprong, al of niet met vochtafscheiding, blaasjes, roodheid, schilfering en korstvorming.

Omniderma is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Advies: Een goede combinatie is om Omniderma van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray. Bij droog eczeem raden wij de Monoderma Dry formule aan.

Huid formule voor huisdieren | Voor huid en vacht

jeuk en natte huid- en vachtproblemen als acute allergische eczemen en dermatiden, hotspot, huidallergie, netelroos (urticaria), contact dermatitis, psoriasis etc.

Ingrediënten

Gypsum, Rehmannia (Raw), Tangkuei, Siler, Atractylodes Red, Schizonepeta, Arctium, Sophora, Anemarrhena, Sesame Seeds, Clematis Armandi, Cicada, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Omniderma bevat Sesam zaad.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 7,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 19,5%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Bij droog eczeem raden wij de formule Monoderma-Dry 250 mg. aan.

Gebruik

Omniderma mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Omniderma is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant: