Monoderma Dry - Kleine Huisdieren
Download etiket

Monoderma Dry - Kleine Huisdieren

Vacht formule voor huisdieren | Bij droge huidproblemen
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Monoderma Dry is zeer effectief bij:
Honden, katten en knaagdieren met droge (vaak schilferige en jeukende) huidklachten zoals eczeem, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatose.

Chinese kruidenformule voor huisdieren met droge huid- & vachtproblemen.
Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule 'Run Fu Tang'. Het verzorgt en geneest de huid van binnenuit, door hitte te koelen, droogte te bevochtigen en productie van vloeistoffen te bevorderen waardoor jeuk gaat afnemen. Te gebruiken bij huisdieren die inwendige hitte en daardoor droogte vertonen met vnl. chronische huidaandoeningen van allerlei oorsprong mits droog van aard (dus niet nattend) al of niet met jeuk, roodheid en schilfering. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen.

Monoderma Dry is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Advies: Een goede combinatie is om Monoderma Dry van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray. Bij vochtig eczeem raden wij de Omniderma formule aan.

Vacht formule voor huisdieren | Voor huid en vacht

Droog eczeem, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatose.

Ingrediënten

Scrophularia, Ophiopogon, Gambir, Peony Red, Moutan, Dictamnus, Binder.

Allergie-informatie

Monoderma Dry bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

​Ruwe as: 4,1%, Ruw vet: <0,1%, Ruw eiwit: 2% en Ruwe celstof: 31,9%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen!

Gebruik

Monoderma Dry mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Monoderma Dry is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Nardo
De pillen die wij bij jullie hebben bestelt zou de huidirritatie bij ons kat moeten v.. Lees meer..
Janneke
Monoderma Dry bestelt. Snel geleverd en het product werkt. De dierenarts verwees mij.. Lees meer..
Itam
Mijn kitten had last van droge eczeem nu na twee weken de pillen te geven zien we ver.. Lees meer..
Alle reviews
Nardo
De pillen die wij bij jullie hebben bestelt zou de huidirritatie bij ons kat moeten verhelpen wij hebben de pil nu al een week gebruikt, eerste paar dagen 2 pillen per dag en sinds eergisteren overgegaan op 1 pil per dag, heeft zijn resultaat bewezen. Eigenlijk al na de eerste dag zagen wij dat er verandering optrad. Zoals wij dit nu mogen beoordelen is de werking van de pil verbazingwekkend grandioos. Wij blijven deze pillen geven tot dat het helemaal genezen is en zijn ontzettend blij jullie met toeval online te hebben gevonden. Prima werk en voor ik eerst de dierenarts zal gaan raadplegen zal ik eerst kijken wat jullie zoal hebben, het bespaart me wel enorm veel geld op deze manier. Bedankt Sensipharm
Janneke
Monoderma Dry bestelt. Snel geleverd en het product werkt. De dierenarts verwees mij door naar een dermatoloog wegens huidproblematiek. Ze hebben de oorzaak van de huidproblemen niet kunnen achterhalen. Al denk ik zelf aan een allergie. Mijn hond slikt nu 3 weken Monoderma en de kale plekjes met korstjes verdwijnen langzaam.
Itam
Mijn kitten had last van droge eczeem nu na twee weken de pillen te geven zien we verbetering het wordt rustig en er komt weer haargroei tevens heeft mijn hond geen jeuk meer aan haar pootjes. Dus wij zijn super blij met deze tabletten.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.