Smooth Upperbody - Huisdieren
Download etiket

Smooth Upperbody - Huisdieren

Spierformule voor huisdieren | Speciaal voor de voorpootjes
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Upperbody - Huisdieren1€39,95€39,95
Smooth Upperbody - Huisdieren2€39,95 €38,95€77,90
Smooth Upperbody - Huisdieren3€39,95 €37,95€113,85
Smooth Upperbody - Huisdieren5€39,95 €36,95€184,75

Smooth Upperbody is zeer effectief bij:
Honden, katten en knaagdieren die last hebben van een vaste pijnlijke nek, schouder of voorhand (voorpootjes), artrose, R.S.I., kniedysplasie, nekspondylose of nekhernia.

Smooth Upperbody voor nek, rug en voorpootjes.
Smooth Upperbody bevat een uitgebalanceerde mix van zeer hoogwaardige geconcentreerde Chinese kruiden die onder andere blokkades oplossen in voornamelijk nek-, rug-, schoudergebied en voorpoten. Het laat opstijgend Lever-Yang zakken en versterkt de weerstand van uw hond tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals, koude wind en vocht. Vooral honden die veel hun hals-, schouder- en voorhandspieren belasten, gestrest of lusteloos zijn, de nadelige effecten van kou en tocht ondervinden, hebben uitstekend baat bij dit middel.

Smooth Upperbody is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Smooth Upperbody is al ruim 25 jaar een topper binnen het Sensipharm assortiment!

Spierformule voor huisdieren | Speciaal voor de voorpootjes

Vaste pijnlijke nek, schouder of voorhand (voorpootjes), artrose, R.S.I., kniedysplasie, nekspondylose of nekhernia.

Ingrediënten

Rehmannia (Cooked), Tangkuei, Peony White, Ligusticum, Turmeric, Cnidium, Chiang Huo, Cyperus, Cinnamon Twig, Pueraria, Chin-Chiu, Milettia, Astragalus Root, Scute, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Smooth Upperbody bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,1% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 5% Ruwe celstof: 15,7%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij acute artritis, tijdens dracht of bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Gebruik

Smooth Upperbody mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Upperbody is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Adri van der Have
ik heb eerder het product Smooth Upperbody gebruikt, onze labrador liep voor mank, wa.. Lees meer..

Voor dit moment nog geen mening omdat ik vandaag voor het eerst dit middel heb bestel.. Lees meer..
Alle reviews
Adri van der Have
ik heb eerder het product Smooth Upperbody gebruikt, onze labrador liep voor mank, waarschijnlijk had onze hond een nek hernia, een operatie werd niet geadviseerd, en via een andere hondenbezitter kwam ik op de site van Sensipharm, Het product heeft echt geholpen, ik bouwde eerst te snel af, waardoor het mank lopen terugkwam.Weer opnieuw verhoogd, maar uiteindelijk, na ongeveer een jaar, ben ik geheel gestopt. En tot nu toe, na 3 jaar, is het niet teruggekomen. Nu gaat onze hond wat slepen met zijn achterpoten, hij is inmiddels ruim 11 jaar, en ben nu begonnen met Smooth Locomotion, geef het nu een paar weken, en we hebben het idee dat hij wat beter loopt en wat steviger staat, we wachten het nog even af.

Voor dit moment nog geen mening omdat ik vandaag voor het eerst dit middel heb besteld. Ik ben uiterst nieuwsgierig naar het resultaat, heb inmiddels al zoveel geprobeerd om de pijn van mijn kruising Rottweiler/border collie, Max te verlichten. Dus ik laat zeer zeker weten of er resultaat te bemerken is.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.