Feelings Control - Huisdieren
Download etiket

Feelings Control - Huisdieren

Gedragsformule voor huisdieren | Bij angst, stress & agresssie
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Feelings Control - Huisdieren1€39,95€39,95
Feelings Control - Huisdieren2€39,95 €38,95€77,90
Feelings Control - Huisdieren3€39,95 €37,95€113,85
Feelings Control - Huisdieren5€39,95 €36,95€184,75

Feelings Control is zeer effectief bij honden met:
Angst, stress, agressie, trauma's en zenuwachtigheid.

Feelings Control bij stress en gedragsproblemen.
Feelings Control is een veilig, natuurlijk en effectief middel voor honden en andere huisdieren die agressief, zenuwachtig, onrustig of traumatisch gedrag vertonen. Deze huisdieren hebben vaak stress en zijn moelijk te sturen. Feelings Control van Sensipharm helpt snel, ook bij bezoek aan hondenshows, dierenarts, kennel of tijdens vuurwerk!

Feelings Control is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens. Feelings Control is ideaal bij langdurig transport, reizen, bezoek aan dierenarts, shows, of tijdens de jaarwisseling.

Feelings Control is al ruim 20 jaar een topper binnen het Sensipharm assortiment!

Gedragsformule voor huisdieren | Op basis van Chinese kruiden

Angst, stress, agressie en zenuwachtigheid.

Ingrediënten

Zizyphus, Oyster Shell, Anemarrhena, Ligusticum, Polygala, Hoelen, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Feelings Control bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 14,4% Ruw vet: 0,6% Ruwe as: 9,8%

Gebruik

Feelings Control mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. 

De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. De tabletjes mogen indien gewenst ook vergruist worden en evt. opgelost worden in het drinkwater.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Feelings Control Herbs is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

I.A.
Onze Mechelse Herder krijgt nu ongeveer 6 weken Feelings Control; ik ben van plan om.. Lees meer..
Elfriede Herman-Accoe
Ik heb een Mechelse Herder van 11maanden; een K9 wat betekend dat zij een hond is die.. Lees meer..
Ellen B.
Geweldig product! Ik gebruik Feelings Control voor mijn ruin. Dier was 'heftig&#.. Lees meer..
Alle reviews
I.A.
Onze Mechelse Herder krijgt nu ongeveer 6 weken Feelings Control; ik ben van plan om haar het nog een poosje te geven omdat ik merk dat ze er positief op reageert. Aangezien het hier gaat om een jonge hond van amper één jaar en ze behoorlijk fel is, zal ze de komende periode Feelings Control nodig hebben. Tijdens een telefonisch gesprek met Sensipharm, kwam ook ik tot de zelfde conclusie, dat ze op termijn, de rustige hond zal worden die wij wensen. Ik merk nu na deze korte tijd reeds een grote verandering. Het is trouwens ook fijn dat men altijd terecht kan bij de mensen Sensipharm, voor vragen en/of hulp.
Elfriede Herman-Accoe
Ik heb een Mechelse Herder van 11maanden; een K9 wat betekend dat zij een hond is die opgeleid kan worden voor politie, bewaking enz. Een hond met soms té veel power en ondanks het feit dat een dierenarts en een trainer zich met haar bezig hielden, kregen we ze nauwelijks onder controle. Momenteel krijgt ze Feelings Control 10 dagen en is ze rustiger geworden en ze reageert op bepaalde zaken minder fel. Ik ga hier zeker mee door. Elfriede Herman-Accoe
Ellen B.
Geweldig product! Ik gebruik Feelings Control voor mijn ruin. Dier was 'heftig', maar is compleet veranderd door Feelings Control. Na een paar dagen al verandering en binnen 3 weken op onderhoudsdosering van 2 pillen in de ochtend. Dier is rustig met een open blik. Nu kan ik hem eindelijk iets gaan leren.
Kat
De bestelling was snel gemaakt en werd als aangegeven op de site, snel thuis bezorgd. Het product wat ik gekocht heb, Feelings Control, was voor één van mijn katten. Hij is altijd al erg bang geweest. De laatste tijd was hij er down onder. Schrok van ieder geluid en kroop steeds weg. Nu na 16 dagen zie ik dat de scherpe randen er af zijn. Hij schrikt nog steeds van geluiden maar keert snel terug naar zijn normale staat. Hij is rustiger, veel relaxter en wil weer spelen. Vooralsnog ben ik blij met dit product.
Aagje
Mijn hond gaat in de aanval tegen onweer en vuurwerk, hij krijgt nu 2 weken feelings control, eerst 2pillen maar ben nu tijdelijk overgestapt op 3 pillen per dag. Hij lijkt nu wel sneller te kalmeren na een knal.
Marina
Onze hond is veel rustiger sinds ze de kuur startte, de daver van de stress op haar poten is weg, minder opdringerig tegen de oude hond, ik bestelde net een 2e zakje Feelings control. Naar mijn mening zal ze de volgende dosis lichter kunnen nemen, een fijn resultaat!
D.G
Mijn hond heeft glaucoom en kan door beschadiging aan een oog minder goed zien. Daardoor werd ze erg angstig en onzeker, had zelfs af en toe paniek aanvallen en was dan niet bereikbaar. Begonnen met deze kruiden te geven, het duurde 4 weken dat ze langzamerhand weer wat rustiger en meer zelfvertrouwen kreeg en weer te bereiken was en zich er weer overheen kon zetten. Nu is ze weer helemaal zichzelf en niet angstig meer!
Jeannine
Onze bordercollie heeft panische angst voor geluiden van motors, helikopters, schoten in het jachtseizoen enz. Geven hem nu een maand dit product. Hij durft nu al terug in de tuin, maar loopt nog steeds terug binnen als ze door de straat razen met hun lawaai. We houden vol en hebben er vertrouwen in. We ondervinden toch dat hij rustiger is geworden.
Anoniem
Onze hond van 3 jaar heeft een angst ontwikkeld voor harde geluiden in de vorm van vuurwerk, knetterende (cross)motoren en schoten (jachtseizoen). Inmiddels is ze ook bang voor onweer, wat de eerste jaren niet zo was. Heb Feelings Control nu een maandje gegeven en we merken zeker verbeteringen! Ze blijft alert, maar reageert rustiger vliegt en schiet niet meteen in de stress. Ze herstelt zich sneller na het angstmoment. Ben zeer tevreden over Feelings Control!
Wil Neervoort
Nu een week gebruikt en net weer een pakje besteld. Onze hond was erg schrikachtig en bereid om van zich af te bijten. Elk geluid in huis veroorzaakte stress. Ze was constant op haar hoede en daardoor heel moe. Dat is nu al minder. Zij is rustiger geworden. Slaapt meer en daardoor ook niet zo geïrriteerd. Ik raad het aan dit bij stress bij uw huisdier te proberen. We blijven het voorlopig geven..
jm bos
ik heb feelings control besteld voor mijn hond. Na ruim 2 wkn gebruikt te hebben lijkt hij rustiger geworden, minder schrikkerig; indien hij nu ergens van schrikt komt hij er sneller weer uit. Hij lijkt echt beter in zijn vel te zitten. Ik geef de tabletten door zijn vlees en ze worden zonder probleem opgegeten !
A.H Bosch
Feelings control. Een heel andere hond al na drie dagen Heel soms nog een bui van hieper aktief maar dat is niets met voorheen.
jm bos
ik heb feelings controll besteld voor mijn hond. Na ruim 2 wkn gebruikt te hebben lijkt hij rustiger geworden, minder schrikkerig; indien hij nu ergens van schrikt komt hij er sneller weer uit. Hij lijkt echt beter in zijn vel te zitten. Ik geef de tabletten door zijn vlees en ze worden zonder probleem opgegeten !
Frederiksen uit Amsterdam
Een week of 2 geleden begonnen met het geven van Feelings control. Na slechte ervaringen was mijn hond heel erg bang voor andere onbekende honden. Nu kunnen we rustig lopen en hij is heel wat rustiger geworden. Ben zeer tevreden.
mira
Heb het net besteld,onze hond durft de laatste tijd naar mensen en honden uithalen en eens pitsen,puur omdat hij het allemaal niet vertrouwd,hoop dat hij rustiger wordt in zijn hoofd en meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
Mira
Heb het net besteld,onze hond durft de laatste tijd naar mensen en honden uithalen en eens pitsen,puur omdat hij het allemaal niet vertrouwd,hoop dat hij rustiger wordt in zijn hoofd en meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
Mevr. Irene
Na van alles geprobeerd te hebben om mijn hond uit Bulgarije te helpen met haar angst en angst-agressie kwam ik uit bij Feelings Control. Na nog geen maand gebruikt te hebben zie ik al heel veel verschil, ze is veel relaxter geworden! Een aanrader...
Mevr. M. Tummers
Ik heb de Feelings Control voor honden aangeschaft,ik wilde eerst wat informatie,die heb ik ook duidelijk gekregen,toen ik zei dat ik het product dan wilde bestellen kon ik dat al gelijk per telefoon doen.Nog geen uur na dat ik besteld had kreeg ik al een mailtje met het paketnummer de zending is de dag erna geleverd,Ik kan Sensipharm dan ook bij iedereen aanbevelen.
Mevr. Florence Wiessenberg
Onze draadhaar duitse staande hond een reu kan geen andere reuen verdragen en als hij de kans krijgt begint hij te vechten.Sinds hij freeling Control krijgt gaat het een stukken beter, hij heeft bijna geen zin meer om te vechten en is een stuk vrolijker, speels en beter in de hand te houden. Het is super spul en was mijn laatste redmiddel. ( chemische castratie heeft ook niet geholpen)Ben er blij mee.
Mevr. Bles
Onze sharpei heeft vroeger een trauma opgelopen waardoor ze erg schrikachtig is en fel kan worden naar andere honden. Sinds dat we Feelings Control voor honden geven is ze een stuk rustiger geworden, en is haar gedrag meer in balans. We zijn nu met het 2e potje bezig in een lage onderhoudsdosering. Blijven het zeker nog even geven!
Mevr. Stoef
Onze labrador kan heel lief en rustig zijn maar ook ineens erg nerveus en zenuwachtig worden. Ze begint dan flink te blaffen en bijt heel de bank kapot! We zijn vorige week maar radeloos begonnen aan Feelings Control en ik moet zeggen dat het al veel beter lijkt te gaan. Ze is een stuk relaxter en reageert minder fel op onverwachte dingen.
Mevr. Peggy
Een week of 2 geleden begonnen met het geven van Feelings control. Wij hebben een hondje die soms kortsluiting in zijn hoofd krijgt. Meestal is hij heel lief maar zo ineens kan hij uithalen naar de andere honden zonder aanleiding. We hebben van alles geprobeerd van dierenarts tot gedragstherapeut. Niks heeft wat uitgehaald. Sinds 2 weken geven we feeling controls en moet zeggen dat onze hond een heel stuk rustiger is in zijn agresieve gedrag. Hij word ook wat speelser en aanhaliger naar de andere honden toe.
Dhr. Jos W.
Ik heb een hele angstige hond (labrador), vooral buiten met verkeer, nieuwe situaties, vuurwerk etc. Sinds vorig jaar gebruik ik Feelings Control Herbs voor mijn hond. Dit is een voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mijn labrador wordt er echt een stuk relaxter door, zonder suf te worden! Aanrader dus!
Mevr. B. uit Alkmaar
Al onze honden zijn erg bang van vuurwerk, en schieten meteen in de stress wanneer de eerste pijl wordt afgeschoten. Daarom geven we elk jaar preventief Feelings Control. Ze blijven nu een stuk rustiger!
Dhr. vd Braak
Onze sheltie is een stuk zelfverzekerder geworden sinds we deze tabletjes geven. Ze is niet meer zo bang voor andere honden en is een stuk speelser geworden!
Mevr. P.
Een aantal maanden terug zijn we met Feelings Control tabletten met onze hond begonnen. Het resultaat is super, hij durft meer ,heeft meer zelfvertrouwen, en speelt zelfs met andere honden, wat hij voorheen ook maar eng vond. Nu heb ik een tweede pot besteld!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.