Kidney Care Plus  - Hond

Kidney Care Plus - Hond

Nierfalen formule voor honden | Effectief bij chronisch nierfalen
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Kidney Care Plus - Hond1€39,95€39,95
Kidney Care Plus - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Kidney Care Plus - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Kidney Care Plus - Hond5€39,95 €36,95€184,75

Nierfalen formule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Kidney Care Plus bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor honden met chronisch nierfalen. Deze nier formule is geheel natuurlijk en veilig in gebruik. Vooral op de langere termijn (2 tot 6 weken) werkt Sensipharm's Kidney Care Plus zeer effectief bij uw hond met chronisch nierfalen. 

Ingrediënten

Astragalus, Salvia, Phellodendron, Attractylodes Red, Coix, Cyathula en binder. 

Allergie-informatie

Kidney Care Plus bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as 9,8%, Ruw vet 0,6%, Ruw eiwit 4,2% en Ruwe celstof 14,4%.

Waarschuwing

Bij acuut nierfalen neem eerst contact op met uw dierenarts. 

Gebruik

Kidney Care Plus mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze nierformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Kidney Care Plus is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant: