Inconti Stop - Hond

Inconti Stop - Hond

Incontinentie formule voor honden | Versterkt de blaasspier
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Inconti Stop - Hond1€39,95€39,95
Inconti Stop - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Inconti Stop - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Inconti Stop - Hond5€39,95 €36,95€184,75

Incontinentie formule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Inconti Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor sterke blaasspieren bij vooral oudere honden. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Let op dat het versterken van de blaasspier enkele weken nodig heeft. 

Plas formule voor honden | Helpt bij het ophouden van de urine

Incontinentie, urineverlies, druppelen. 

Ingrediënten

Alpina fruit, Cuscuta, Dioscorea, Lindera, Rubus, Schisandra, Cornus, Dragon bone, Astragalus, Psoalea en binder.

Allergie-informatie

Inconti Stop bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 9,8%, Ruw vet 0,6%, Ruw eiwit 4,2% en Ruwe celstof 14,4%.

Gebruik

Inconti Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze blaassformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Inconti Stop is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

anne
mijn hond van 12jr plaste te pas en te onpas, zelfs als hij stond te eten. Begonnen met incontistop en vanaf dag 1 niet meer binnen geplast. krijgt elke dag 1 tbl (begonnen met 2.5 eerste 2 wkn) echt geweldig!!
Alle reviews
anne
mijn hond van 12jr plaste te pas en te onpas, zelfs als hij stond te eten. Begonnen met incontistop en vanaf dag 1 niet meer binnen geplast. krijgt elke dag 1 tbl (begonnen met 2.5 eerste 2 wkn) echt geweldig!!
Henny
Werkelijk geweldig na 2 dagen al droog. En dat met veilige middelen. Ben er heel blij mee.
Marielle Klink
Op aanraden van de dierenarts moest ik tabletten gaan geven aan onze hond. Voor incontinentie, maar had vervelende bijwerkingen. Ik ben gaan zoeken en kwam dit tegen. Inconti Stop, halve tablet voor 5 kg. En na 1,5 week is ze droog 's ochtends. Fijn voor haar en voor ons, werkt prima dus!
Johan M.
Ons hondje verloor urine in steeds ergere mate. Dit heeft ze na sterilisatie altijd al in zeer minimaal gehad, maar nu ze ouder is (10 jaar) werd het steeds erger. Eerst alleen bij blaffen of niezen maar op een gegeven moment ook gewoon in haar slaap. Of als ze ontspannen op onze schoot lag. Het begon steeds erger te worden. Na ongeveer twee weken merkten we al verschil. Nu laat ze alleen nog een enkel druppeltje vallen als ze blaft en haar blaas vol is. Een groot verschil dus! Heel erg tevreden het probleem is voor 95 % verbeterd! We blijven het haar dus geven.
Mira
Na 2 dagen al resultaat! Geen urineverlies meer en is heel levendig. Hondje wilt veel vaker spelen en houdt wandelen buiten veel langer vol. Zeer tevreden!

Voeg referentie toe ›