Alle producten: Huisdieren

Hoesten bij honden

Hoesten behandelen bij honden.
Als een hond vaak en heftig hoest is dit voor de eigenaar erg verontrustend, het wordt door vele hondenbezitters gezien als een directe uiting van pijn en ongemak.

Droge slijmvliezen zijn een belangrijke oorzaak van hoesten en voldoende wateropname houdt de slijmvliezen vochtig. Het belangrijkste antihoestmiddel is dus water. Vaak is het nodig een hoestende hond extra water te geven omdat tijdens de ziekteperiode sprake is van verminderde wateropname. Dit extra water kan bijvoorbeeld met een spuitje in de bek ingegeven worden. Als de hond ernstig ziek is, is een infuus soms nodig om uitdroging te voorkomen. Ook de werking van veel hoest siropen is gebaseerd op middelen die de vochtproductie van slijmvliezen in de luchtwegen stimuleren. Vooral bij luchtwegaandoeningen treedt het hoesten vaak op bij inspanning of opwinding.

Verschillende soorten hoest bij honden.
Het kan nodig zijn om honden tijdens de acute fase rustig te houden met behulp van kalmerende middelen om het hoesten te beperken. Het vrijwel volledig uitschakelen van hoesten met onderdrukkende middelen is onverstandig en kan gevaarlijk zijn. Bij een productieve hoest en een hoest van voorbijgaande aard mag en hoeft de hoest niet onderdrukt te worden. Alleen bij evident ernstige, niet productief hoesten, waarbij de hond veel pijn en ongemak ondervindt, kan overwogen worden de hoest te onderdrukken, bijvoorbeeld met de veilige Chinese kruidenformule Pulmitranq. Het is echter belangrijk te onthouden dat de hoest een belangrijk mechanisme is dat de longen en luchtwegen beschermt tegen het ongewenst aanwezig zijn en binnen dringen van verschillende stoffen, juist tijdens ziekte.

Pulmitranq - Honden
Download etiket

Pulmitranq - Honden

Long formule voor honden | Bij kennelhoest, hoest en slijm
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Pulmitranq - Honden1€39,95€39,95
Pulmitranq - Honden2€39,95 €38,95€77,90
Pulmitranq - Honden3€39,95 €37,95€113,85
Pulmitranq - Honden5€39,95 €36,95€184,75

Pulmitranq is zeer efectief bij:
Honden die last hebben van hoesten, kennelhoest, slijm, niesziekte, longemfyseem, chronische bronchitis, chronische astmatische bronchitis, bronchiaal astma, in de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen.

Bij luchtwegproblemen en hoesten.
Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier in ademnood. Het helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Het lost slijm op, neemt de hoestprikkel weg en het maakt de achterste luchtwegen ademvrij. Ook ter ondersteuning bij intensieve kennelhoest (zonder koorts).

Long formule voor honden | Een hele opluchting

Hoesten, kennelhoest, slijm, niesziekte, longemfyseem, chronische bronchitis, chronische astmatische bronchitis, bronchiaal astma, in de herstelfase na een ernstige longinfectie of tijdens sportprestaties en intensieve inspanningen.

Ingrediënten

Codonopsis, Astragalus Root, Rehmania (Cooked), Mume, Astra, Schizandra, Morus Bark, Perilla Seed, Fritillaria, Platycodon, Pinellia, Ginger Dry, Binder.

Allergie-informatie

Pulmitranq bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Pulmitranq mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Wil
Onze hond heeft last van een astmatische aandoening en hoestte veel, sinds ze nu bijn.. Lees meer..
Anita Van beek
Onze hond had al 3 weken kennel hoest gelukkig geen koorts enzo.. Helaas het hoesten.. Lees meer..
J. Walsarie
Voor het eerst te maken gehad met Sensipharm medicijnen op basis van Chinese kruiden... Lees meer..
Alle reviews
Wil
Onze hond heeft last van een astmatische aandoening en hoestte veel, sinds ze nu bijna 3 weken pulmitranq krijgt, eerst 2 tabletten en nu 1 er dag, is het hoesten veel minder geworden en komt het slijm goed los. Dus we gaan als dit zakje op is zeker door met Pulmitranq !
Anita Van beek
Onze hond had al 3 weken kennel hoest gelukkig geen koorts enzo.. Helaas het hoesten bleef aanhouden. Tot een vriend mij pulmitranq adviseerde! Snelle levering gelukkig en binnen 2 dagen al resultaat en na 5 dagen helemaal weg! Een dikke aanrader dus!!
J. Walsarie
Voor het eerst te maken gehad met Sensipharm medicijnen op basis van Chinese kruiden. Ik heb voor mijn hondje van 13 jr die een trachea collapse heeft en veel last heeft van haar keel en veel hoesten moet het middel Pulmitranq geprobeerd. Tot mijn tevredenheid heeft het tot nu geholpen haar minder te laten hoesten. Ik ga het pakketje opmaken en wil dan zien wat het resultaat zal zijn. Het verminderen van de hoest is al een hele vooruitgang. De kwaal zelf zal niet meer kunnen genezen. Ze is te oud voor een stent.
Ron Eppink
Voor de tweede keer Pulmitranq voor onze hond besteld, het middel doet wat Sensipharm belooft de klachten zijn voor 95% opgelost. Aangezien het een natuurproduct is hebben wij geen enkel probleem gezien om het aan onze hond te verstrekken altijd beter dan de kuur die de dierenarts voor schreef. Wat bestellen betreft zeer makkelijk via de site van Sensipharm, door wie je volledig op de hoogte gehouden word van het verloop van de bestelling. Als men op tijd besteld heb je de producten de volgende dag in huis. Als de bestelling verstuurd word krijgt men een mail met daarin de bevestiging van verzending en of men wel of niet thuis dient te blijven. ik heb al aan een aantal bekende van mij de producten van Sensipharm aanbevolen en zal dit blijven doen.
Ilonka
Voor mijn nieuwe kat die ik uit een dierenasiel heb gehaald heb ik pillen besteld voor haar longen. Het werd de volgende dag al geleverd en mijn vragen werden ook de volgende dag beantwoord. De pillen leken aan te slaan. Geweldig want het beestje heeft een ellendig leventje achter de rug en veel last van haar longen: rochelend ademhalen, ophoesten van slijm en een loopneus (ook niezen).
A.Hendrikx
Onze pup en volwassen hond hadden kennelhoest,na 2 dagen Pulmitranq grote verbetering.En na 4 dagen OVER!!!Super product.
Dhr. J. Crama
Onze hond stond onder controle in Utrecht. Echter waren er geen verbeteringen en ze hebben ons zelfs medegedeeld dat onze hond het niet lang zou maken. Echter sinds we de producten gebruiken van Sensipharm leeft ze nog steeds en zijn wij erg blij met haar ook zijn wij enorm blij dat deze middelen bestaan. Twijfelt u niet als u geen uitweg meer heeft en vertrouw op de producten van Sensipharm. Wij gebruiken het al ruim 7 jaar diverse producten en het werkt super. Veel artsen staan er sceptisch tegenover omdat dit geen reguliere geneeskunst is, maar slechts homeopatie zoals zoveel artsen beweren. Het zijn geen Homeopatische middelen maar voedingssupplementen. Sensipharm ga zo door, wij dragen u een warm hart toe en ook ons hondje.
Mevr. moeder van een york
Mijn york had longproblemen. Kreeg pulmitranq en het bleef weg. helaas was er iets aan de hand en vergat ik het...De snotneus en snurken kwam terug,. Uiteraard weer begonnen.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.