Alle producten: Huisdieren

Heupdysplasie bij honden

Heupdysplasie behandelen bij honden.
Heupdysplasie bij honden (HD) is een misvorming van het heupgewricht. Het gevolg van heupdysplasie bij honden is dat de dijbeenkop niet meer goed in de kom van het bekken past. De kop van het dijbeen kan hierdoor makkelijk uit de kom schieten, hetgeen natuurlijk niet de bedoeling is. Heupdysplasie bij honden kan met een röntgenfoto opgespoord worden, waarbij een definitieve diagnose pas met een leeftijd ouder dan 2 jaar vastgesteld kan worden. Het is een deels erfelijke aandoening, en komt vooral voor bij rassen zoals Retreviers, Duitse herder, Border collie, Berner sennenhond en de Rottweiler.

Voorkomen van heupdysplasie bij honden.
Voeding speelt ook een belangrijke factor bij honden, en deze aandoening wordt meer vastgesteld bij honden die in de groeifase overvoed worden. Verder is het ook van belang dat men de gewrichten van de jonge opgroeiende hond niet te zwaar belast door te veel te spelen, springen of trappen te laten lopen.

Smooth Locomotion - Hond
Download etiket

Smooth Locomotion - Hond

Chinese kruidenformule voor honden | Voor rug en achterpootjes
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Hond1€39,95€39,95
Smooth Locomotion - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Smooth Locomotion - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Smooth Locomotion - Hond5€39,95 €36,95€184,75

Smooth Locomotion is zeer efectief bij:
Honden die last hebben van vaste pijnlijke rug of achterpoten, heupdysplasie (HD), reuma, artrose al dan niet met osteoporose, kniedysplasie, hernia, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van uw hond.

Chinese kruidenformule voor sterke rug en achterpootjes.
Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan" voor soepele spieren en gewrichten. Dit middel versterkt de weerstand van uw hond tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoal koude, wind en vocht die blokkades veroorzaken waardoor pijn en stijfheid ontstaan. Het lost tevens blokkades op in vnl. de nieren en lever en heeft daardoor invloed op emoties en de groei-, verdedigings- en regeneratieprocessen van de weefsels in het lichaam zoals spier-, pees-, bot- en kraakbeenweefsels. Smooth-Locomotion is een doorbraak in de bewegingsfysiologie, gewrichts- en spierverzorging, en verlegt fysieke en mentale grenzen. Voor soepel bewegen!

Chinese kruidenformule voor honden | Voor rug en achterpootjes

Vaste pijnlijke rug of achterpoten, heupdysplasie (HD), reuma, artrose al dan niet met osteoporose, kniedysplasie, hernia, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van uw hond.

Ingrediënten

Rehmania (Cooked), Lycium Chin. Fructus, Tangkuei, Drynaria, Dipsacus, Tu Huo, Chin-Chiu, Cinnamon Twig, Siler, Acanthopanax, Loranthus, Achyranthus, Cinnamon Bark, Astragalus Root, Codonopsis, Hoelen, Licorice Baked, Binder.

Allergie-informatie

Smooth Locomotion bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Smooth Locomotion mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Margaretha Van den Abbeele
Ons poesje (Britse korthaar) op leeftijd, gaat 14 jaar worden. Artrose en ouderdomskw.. Lees meer..
Jannie
Dat onze hond de eerste week niks kon en trok pootje omhoog bleek een kapotte voetzoo.. Lees meer..
Maggy
Na verschillende keren bij de dierenarts te zijn geweest (die ons iedere keer dezelfd.. Lees meer..
Alle reviews
Margaretha Van den Abbeele
Ons poesje (Britse korthaar) op leeftijd, gaat 14 jaar worden. Artrose en ouderdomskwalen zijn er, maar na het nemen van smooth locomotion gaat alles weer een beetje vlotter. Bedankt hiervoor.
Jannie
Dat onze hond de eerste week niks kon en trok pootje omhoog bleek een kapotte voetzooltje te zijn en was wat stram leeftijd 8 jaar Labrador / husky ze rent weer en springt en neemt ze zelf in dat is ideaal het helpt goede kennis van ons zei die gaat met sprongen vooruit en gaat ook weer op de pijnlijke voet staan. Ik gebruik joint renew plus en Smooth Locomotion. En wat een snelle levering!
Maggy
Na verschillende keren bij de dierenarts te zijn geweest (die ons iedere keer dezelfde pillen meegaf, dewelke niets hielpen) heb ik nu de 2 verschillende pillen (joint renew plus + smooth locomotion - 2 van elk, 's morgends en 'savonds) aan onze hond gegeven.Hij kon niet blijven staan van de artrose, hij viel dadelijk neer!...Nu kan hij al terug een beetje rondlopen zonder te vallen, hij kan nu zelfs het trapje op van de caravan waarin hij slaapt!!..dus zeker een verbetering. Wat een geluk dat ik internet had ingeschakeld ipv terug naar een dierenarts te gaan. Een geluk van Sensipharm gevonden te hebben zodat we onze hond niet hebben moeten laten inslapen (waaraan we wel gedacht hadden) dus....BEDANKT Sensipharm!!!!!!!
André
zeer snel in huis, nu nog hopen dat het gaat helpen
Mechels P.
Gebruik het bij een twee jarige dwergpincher. Vanaf we hem hadden (4 maanden) liep gespannen en een beetje eigenaardige gang. Veearts dacht aan patella luxatie maar het hondje heeft nooit op drie pootjes gelopen wat je zou verwachten bij een patella luxatie. Eenmaal na het starten van smooth locomotion werd hij veel soepeler en loopt nu vrij normaal. Een echte aanrader op natuurlijke basis.
Guy N.
Ja ik ben zeker tevreden. Pluut zou zijn hele leven pijnstilling moeten gebruiken van de dierenarts in de vorm van een zware kuur of iets dergelijks. Nu doet hij het op een natuurlijk product net zo goed met (denk ik) ook geen pijn. Het is nog steeds een vrolijke hond.
Hermien B.
Toen we begonnen met 1/2 tablet Smooth Locomotion per dag leken de klachten niet af te nemen en zelfs iets erger te worden. Na 1 week over gegaan op 1 tablet per dag en vanaf die tijd zijn de klachten zienderogen afgenomen. Wel viel op dat hij de eerste weken erg veel sliep. Hij krijgt nu ca. 4 weken en is eigenlijk zo goed als klachtenvrij. Het gedrag is wel iets veranderd, hij is wat voorzichtiger geworden met springen. Tinus krijgt zijn pilletje fijngemalen door een blikje voer geprakt
M. Verhaar
Het resultaat is dat ze nu weer op haar poten kan staan al is het nog een beetje zwakjes en sleept ze soms nog als het te glad is, bijvoorbeeld op een parketvloer ofzo. Het gaat zeker vooruit dat zie ik echt wel. En we proberen nu 's ochtend een heel tabletje, en s' avonds een halve. Kijken of het nog beter kan. Het zou mooi zijn als ze nog eens kon springen of traplopen. Ik kan alleen maar hopen, maar ben zeker positief door het resultaat wat nu al zo snel behaald is!
Mevr. Cindy
Werkt goed, hond loopt beter, maar is ook zeer wakker, het lijkt wel alsof hij er meer energie door heeft gekregen.
Dhr. Zoon
Onze teckel van 11jaar had van het ene moment op het andere een verlamming,na pretnison ging het wat beter, maar gebruik sinds enkele maanden smooth locomotion,het rend weer door het bos achter zijn bal wel wat langzamer en korter maar toch hij loopt weer,zeer tevreden en onze hond ook
Dhr. Bartels
Onze pup zakte vaak door haar achterpootjes, maar nu niet meer! We zIjn heel blij met Smooth Locomotion en raden het iedereen aan!
Dhr. Huisman
Ingezet bij onze duitse herder met heupdysplasie. na ongeveer een week eerste resultaten al. Hij blijft vooruit gaan. Super!
Mevr. Hendriks
Wij gebruiken het sinds een paar weken bij een 11 jarige labrador. Kon eerst zijn mand amper meer uitkomen, maar wordt nu met de dag losser, en actiever! Erg tevreden dus..

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.