Alle producten: Humaan

Glucosamine Gewrichten & Kraakbeen

Glucosamine voor soepele gewrichten en kraakbeen.
Glucosamine draagt bij aan soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Glucosamine ondersteunt onder meer de gewrichtssmering. Glucosamine is een aminosuiker die in het menselijk lichaam wordt aangemaakt uit zwavel en glucose of glutamine. Glucosamine vormt een hoofdbestanddeel van diverse macromoleculen, zoals glycoproteïnen, glycolipiden en glycosaminoglycanen. Glycosaminoglycanen zijn de bouwstenen van proteoglycanen, die op hun beurt weer zijn betrokken bij met name de aanmaak van gewrichtskraakbeen en bindweefsel. De proteoglycanen in het weefsel van bloedvaten spelen een belangrijke rol in de elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de bloedvaten, bij de vetstofwisseling en bij de activiteit van bloedplaatjes.

Bindweefsel, kraakbeen, gewrichten & botten.
Glucosamine-bevattende weefsels zijn met name bindweefsel, bloedvaten, botten, hartkleppen, huid, kraakbeen, ligamenten (banden), slijmvlies, nagels, pezen, structuren in het oog en gewrichtssmeer.

Joint Renew Vitaal
Download etiket

Joint Renew Vitaal

Voor gewrichten & kraakbeen | Met glucosamine & MSM
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Joint Renew Vitaal1€35,95€35,95
Joint Renew Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Joint Renew Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Joint Renew Vitaal5€35,95 €32,95€164,75

Voor soepele gewrichten en kraakbeen!
Veilig en natuurlijk voedingssupplement gemaakt van 100% zuiver cartilage extract, Vitamine C en MethylSulfonylMethaan (MSM) voor het behoud van soepele gewrichten en kraakbeen. Glucosamine en Chondroïtine worden door de toevoeging van Vitamine C beter opgenomen. MSM is een essentieel mineraal in het lichaam. Het is in eerste instantie nodig voor goed functioneren van de lichaamscellen, maar ook speelt MSM een belangrijke rol in de structuur en werking van de hormonen, enzymen, antilichamen en collageen.

Voor gewricht & kraakbeen | Met glucosamine en MSM

Voor soepele gewrichten, gezond kraakbeen, sterke botten en optimale smering van de gewrichten. Goed voor de aanmaak, opbouw en behoud van kraakbeen (in de gewrichten).

Ingrediënten

Glucosamine, Chondroitine, MSM en Vitamine C.

Allergie-informatie

Joint Renew Vitaal bevat vis.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap, letsel of postoperatief.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Joint Renew Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldi.. Lees meer..
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel.. Lees meer..
Mevr. Hermans
Zakje met pillen de volgende dag binnen en direct begonnen. Er zit geen rare smaak aa.. Lees meer..
Alle reviews
Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldieren. Goede verhalen gelezen over haaienkraakbeen, dus heb Joint Renew Vitaal net bestelt.. Ben benieuwd!
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel stuk beter! Ik ben benieuwd wat het op langere termijn doet.
Mevr. Hermans
Zakje met pillen de volgende dag binnen en direct begonnen. Er zit geen rare smaak aan en blijkbaar doet dit middel toch iets goed :-)
Dhr. vd Biggelaar
Nu 3 weken in gebruik, en merk al duidelijk verschil! Tot nu toe erg tevreden! Gelukkig zit er ook geen nare vis smaak aan de tabletjes.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.