Alle producten: Huisdieren

Droog eczeem bij honden

Droog eczeem behandelen bij honden
Droog eczeem bij honden is een niet besmettelijke huidziekte. De hond gebruikt vaak de huid als "uitlaatklep" om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Bij droog eczeem gaat de hond vaak likken aan aangedane plekken, waardoor naast het primaire eczeem ook nog ontstekingen ontstaan. Droge huidproblemen bij honden worden dikwijls door verkeerde voeding in de hand gewerkt. Ook beweging blijkt een rol te spelen. Met name honden die weinig beweging krijgen zijn ontvankelijk(er) voor droog eczeem.

Droog eczeem bij honden
Droog eczeem bij honden is een oppervlakkige huidaandoening. Eczeem is een verzamelnaam voor allerlei soorten huiduitslag. De huid is aangetast door: roodheid, schilfering, roos, warmte en krabeffecten. Deze verschijnselen kunnen naast en na elkaar aanwezig zijn. Er bestaan vele vormen van droog eczeem, naar gelang de oorzaak.

Monoderma Dry - Hond
Download etiket

Monoderma Dry - Hond

Huid formule voor honden | Bij droge huidproblemen
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Monoderma Dry - Hond1€39,95€39,95
Monoderma Dry - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Monoderma Dry - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Monoderma Dry - Hond5€39,95 €36,95€184,75

Monoderma Dry is zeer effectief bij:
Honden met droge (vaak schilferige en jeukende) huidklachten zoals eczeem, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatose.

Chinese kruidenformule voor honden met droge huid- & vachtproblemen.
Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule Run Fu Tang. Het verzorgt en geneest de huid van binnenuit, door hitte te koelen, droogte te bevochtigen en productie van vloeistoffen te bevorderen waardoor jeuk gaat afnemen. Te gebruiken bij honden die inwendige hitte en daardoor droogte vertonen met vnl. chronische huidaandoeningen van allerlei oorsprong mits droog van aard (dus niet nattend) al of niet met jeuk, roodheid en schilfering. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen.

Advies: Een goede combinatie is om Monoderma Dry van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray. Bij vochtig eczeem raden wij de Omniderma formule aan.

Huid formule voor honden | Voor huid en vacht

Droog eczeem, pruritis, psoriasis, roos en andere vormen van droge dermatose.

Ingrediënten

Scrophularia, Ophiopogon, Gambir, Peony Red, Moutan, Dictamnus, Binder.

Allergie-informatie

Monoderma Dry bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,1%, Ruw vet: <0,1%, Ruw eiwit: 2% en Ruwe celstof: 31,9%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Gebruik

Monoderma Dry mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 a 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Monoderma Dry is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Janneke
Monoderma Dry bestelt. Snel geleverd en het product werkt. De dierenarts verwees mij.. Lees meer..
Lia
Ik gebruik monoderma voor mijn teckelteefje van 3 jaar, die een erfelijke atopische d.. Lees meer..
Dhr. Smit uit Eindhoven
Ik gebruik nu monoderma dry voor onze Cleopatra gedurende 2 maanden onze Border Colly.. Lees meer..
Alle reviews
Janneke
Monoderma Dry bestelt. Snel geleverd en het product werkt. De dierenarts verwees mij door naar een dermatoloog wegens huidproblematiek. Ze hebben de oorzaak van de huidproblemen niet kunnen achterhalen. Al denk ik zelf aan een allergie. Mijn hond slikt nu 3 weken Monoderma en de kale plekjes met korstjes verdwijnen langzaam.
Lia
Ik gebruik monoderma voor mijn teckelteefje van 3 jaar, die een erfelijke atopische dermatits heeft. genezen zal het niet ,maar ik ervaar dat de monoderma hier heel goed werk verricht. Huid irritaties aanmerkelijk verbeterd, zo ook het krabben en jeuken, Ik gebruik het nu al geruime tijd voor haar, tot volle tevredenheid. Ik blijf dit zeker gebruiken als een zeer goede ondersteuning!
Dhr. Smit uit Eindhoven
Ik gebruik nu monoderma dry voor onze Cleopatra gedurende 2 maanden onze Border Colly heeft er nog nooit zo mooi uit gezien haar vacht sinds haar geboorte 10 jaar terug nog nooit zo mooi geweest ze heeft zelfs naar jaren van mager sprietje een beetje vet onder haar huidje, de jeuk is er soms nog wel maar hey onophoudelijk krabben is opgehouden soms krab ze maar dan is er meestal een stress reactie! Hartstikke bedankt!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.