Alle producten: Paarden

Dikke darmontsteking bij paarden

Dikke darmontsteking bij paarden.
Dikke darmontsteking ofwel colitis bij paarden wordt vaak veroorzaakt door een explosieve ontwikkeling van de bacterie-flora in de dikke darm. Deze bacterie-flora produceert grote hoeveelheden prikkelende stoffen, welke zorgt voor een irritatie en ontsteking van de darmwand. Deze irritatie uit zich d.m.v. diarree, vaak zuur stinkend, slijmerig en breiig, soms met wat helderrood bloed. Bij dikke darmontsteking voelt het paard veel vaker aandrang om zijn behoefte te doen, wat kan leiden tot persen op de ontlasting. Dit terwijl er na enige tijd nauwelijks meer ontlasting uitkomt. Wat er nog komt is dan dun en slijmerig.

Behandeling dikke darmonsteking bij paarden.
Dikke darmontsteking kan erg goed behandeld worden met Gastro Entero Comfort. Dit voedingssupplement voor paarden lost slijm en blokkades op, droogt het overtollige vocht (bij diarree), en ontneemt gas en krampen.

Gastro Entero Comfort - Paard
Download etiket

Gastro Entero Comfort - Paard

Formule voor maag & darmen
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Gastro Entero Comfort - Paard1€60,95€60,95
Gastro Entero Comfort - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Gastro Entero Comfort - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Gastro Entero Comfort - Paard5€60,95 €54,95€274,75

Gastro Entero Comfort is zeer effectief bij:
Paarden en pony's met prikkelbare darmen, opgeblazen buik, winderigheid, darmgassen, diarree, braken, vermagering, slechte eetlust en weinig drinken, subacute en chronische gastro-enteritis, chronische colitis, gastroduodenal zweren. Als extra steun; in de herstelfase na een ernstige maagdarminfectie.

Chinese kruidenformule voor paarden met maag- en darmproblemen.
Gastro Entero Comfort bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule ‘Li Zhong Wan’. Helpt de vitale functies van o.a. het maag darmstelsel terug te brengen en te versterken door het te verwarmen en de deficiënte vitale energie aan te vullen en te laten stromen. Het lost slijm en blokkades op, het droogt het overtollige vocht (bij diarree) en ontneemt gas en krampen.

Maag-darm formule | Effectief & 100% natuurlijk

Subacute en chronische gastro-enteritis, chronische colitis, gastroduodenal zweren, maagzweren, prikkelbare darmen, opgeblazen buik, winderigheid, darmgassen, diarree, vermagering, slechte eetlust en weinig drinken. Als extra steun; in de herstelfase na een ernstige maagdarminfectie.

Ingrediënten

Codonopsis, Atractylodes White, Ginger Raw, Hoelen, Siler, Atractylodes Red, Cardamon, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Gastro Entero Comfort bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,1% Ruw vet: 0,6% Ruw eiwit: 4,1% Ruwe celstof: 18,5%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen met koorts.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Gastro Entero Comfort is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Anoniem
Snelle levering! Sinds 9 dagen de tabletten aan het geven, en langzaam aan begint de.. Lees meer..
Mildred
Mijn pony had super dunne mest. ik merkte al heel snel dat het dikker werd. Veel g.. Lees meer..
Mevr. v/d Leij
Mijn pony had slappe mest, winderigheid en veel vocht bij de mest, na 2 wkn Gastro is.. Lees meer..
Alle reviews
Anoniem
Snelle levering! Sinds 9 dagen de tabletten aan het geven, en langzaam aan begint de ontlasting beter te worden!
Mildred
Mijn pony had super dunne mest. ik merkte al heel snel dat het dikker werd. Veel geprobeerd ook de veearts. Maar dit is echt een super aanrader. Sensifarm is een fijn bedrijf met top service. Geen twijfel...deze zak bestellen
Mevr. v/d Leij
Mijn pony had slappe mest, winderigheid en veel vocht bij de mest, na 2 wkn Gastro is het helemaal over. Hij heeft weer mooie mestballen en geen vocht.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.