Alle producten: Humaan

Chondroïtine & kraakbeen

Chondroïtine voor gezond kraakbeen.
Chondroïtinesulfaat stimuleert de productie van proteoglycanen, glycosaminoglycanen en collageen, de moleculen in de kraakbeenmatrix die als bouwstenen voor gezond kraakbeen dienen. Chondroïtine is in staat om het vocht aan te trekken en vast te houden. Het werkt als een magneet op de lichaamsvloeistoffen in het kraakbeen, waardoor een sponsachtige vering ontstaat. Chondroïtine remt ook bepaalde kraakbeenafbrekende enzymen door ze onschadelijk te maken en werkt goed samen met glucosamine; ook kan het goed als voedingssupplement worden ingenomen aangezien het bijna hetzelfde werkt zoals het van nature voorkomt in het kraakbeen.

Combinatie met glucosamine
In de combinatie stimuleren glucosamine en chondroïtinesulfaat de aanmaak van nieuw kraakbeen, waarbij tegelijkertijd de enzymen die het kraakbeen afbreken worden geremd. Dit betekent dat de aandoening op cellulair niveau wordt behandeld. Een behandeling met deze twee natuurlijke lichaamseigen stoffen, kan de progressie van de artrose tot staan brengen en weer kraakbeen herstellen. Hierdoor verdwijnt de pijn.

Joint Renew Vitaal
Download etiket

Joint Renew Vitaal

Voor gewrichten & kraakbeen | Met glucosamine & MSM
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Joint Renew Vitaal1€35,95€35,95
Joint Renew Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Joint Renew Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Joint Renew Vitaal5€35,95 €32,95€164,75

Voor soepele gewrichten en kraakbeen!
Veilig en natuurlijk voedingssupplement gemaakt van 100% zuiver cartilage extract, Vitamine C en MethylSulfonylMethaan (MSM) voor het behoud van soepele gewrichten en kraakbeen. Glucosamine en Chondroïtine worden door de toevoeging van Vitamine C beter opgenomen. MSM is een essentieel mineraal in het lichaam. Het is in eerste instantie nodig voor goed functioneren van de lichaamscellen, maar ook speelt MSM een belangrijke rol in de structuur en werking van de hormonen, enzymen, antilichamen en collageen.

Voor gewricht & kraakbeen | Met glucosamine en MSM

Voor soepele gewrichten, gezond kraakbeen, sterke botten en optimale smering van de gewrichten. Goed voor de aanmaak, opbouw en behoud van kraakbeen (in de gewrichten).

Ingrediënten

Glucosamine, Chondroitine, MSM en Vitamine C.

Allergie-informatie

Joint Renew Vitaal bevat vis.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap, letsel of postoperatief.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Joint Renew Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldi.. Lees meer..
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel.. Lees meer..
Mevr. Hermans
Zakje met pillen de volgende dag binnen en direct begonnen. Er zit geen rare smaak aa.. Lees meer..
Alle reviews
Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldieren. Goede verhalen gelezen over haaienkraakbeen, dus heb Joint Renew Vitaal net bestelt.. Ben benieuwd!
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel stuk beter! Ik ben benieuwd wat het op langere termijn doet.
Mevr. Hermans
Zakje met pillen de volgende dag binnen en direct begonnen. Er zit geen rare smaak aan en blijkbaar doet dit middel toch iets goed :-)
Dhr. vd Biggelaar
Nu 3 weken in gebruik, en merk al duidelijk verschil! Tot nu toe erg tevreden! Gelukkig zit er ook geen nare vis smaak aan de tabletjes.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.