Alle producten: Huisdieren

Artrose bij katten

Artrose behandelen bij katten.
Artrose (Arthrose) is een gewrichtaandoening, ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Artrose is een aandoening waarbij het gewrichtskraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en op den duur zelfs geheel kan verdwijnen. Door deze gewrichtsaandoening wordt bewegen pijnlijk en krijgt uw kat de neiging om het gewricht steeds minder te gaan bewegen. Dit veroorzaakt weer dat de kat stijf wordt en dat de spieren slapper worden.

Oorzaken van Artrose bij katten.
Artrose kan verschillende oorzaken hebben. Kwetsuren van de gewrichtsstructuren kunnen optreden door overbelasting, verkeerde beweging, ongeval, aangeboren problemen, auto-immune ziekte en kunnen leiden tot artrose.

Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren
Download etiket

Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren

Rug- en achterpootjes formule | Kleine hondjes, katten & knaagdieren
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50

Smooth Locomotion is zeer efectief bij:
Honden, katten en knaagdieren die last hebben van vaste pijnlijke rug of achterpoten, heupdysplasie (HD), reuma, artrose al dan niet met osteoporose, kniedysplasie, hernia, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van uw huisdier.

Chinese kruidenformule voor sterke rug en achterpootjes.
Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule ‘Chien Pu Wan’ voor soepele spieren en gewrichten. Dit middel versterkt de weerstand van uw huisdier tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoal koude, wind en vocht die blokkades veroorzaken, waardoor pijn en stijfheid ontstaan. Het lost tevens blokkades op in vnl. de nieren en lever en heeft daardoor invloed op emoties en de groei-, verdedigings- en regeneratieprocessen van de weefsels in het lichaam zoals spier-, pees-, bot- en kraakbeenweefsels. Smooth-Locomotion is een doorbraak in de bewegingsfysiologie, gewrichts- en spierverzorging, en verlegt fysieke en mentale grenzen. Voor soepel bewegen!

Smooth Locomotion is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Rug- en achterpootjes formule | Kleine hondjes, katten & knaagdieren

Vaste pijnlijke rug of achterpoten, heupdysplasie (HD), reuma, artrose al dan niet met osteoporose, kniedysplasie, hernia, tying-up, post traumapijnen, en ter bescherming van uw huisdier.

Ingrediënten

Rehmania (Cooked), Lycium Chin. Fructus, Tangkuei, Drynaria, Dipsacus, Tu Huo, Chin-Chiu, Cinnamon Twig, Siler, Acanthopanax, Loranthus, Achyranthus, Cinnamon Bark, Astragalus Root, Codonopsis, Hoelen, Licorice Baked, Binder.

Allergie-informatie

Smooth Locomotion bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Smooth Locomotion mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Peggy
Op aanraden van jullie Smooth Locomotion geprobeerd voor mijn hondje. Na een week was er al duidelijk resultaat. Echter zullen we na overleg met de dierenarts overstappen op Joint Renew Plus omdat onze Toscka toch artrose blijkt te hebben.
Alle reviews
Mevr. Peggy
Op aanraden van jullie Smooth Locomotion geprobeerd voor mijn hondje. Na een week was er al duidelijk resultaat. Echter zullen we na overleg met de dierenarts overstappen op Joint Renew Plus omdat onze Toscka toch artrose blijkt te hebben.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Alles voorradig en direct verstuurd.

Gratis verzending België vanaf € 65,-

Bel voor deskundig advies.